Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Akademik Enerji Birimi

KOP Haberler

Karaman'a Enerji Verimliliği Uygulama ve Araştırma Merkezi kuruldu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermek amacıyla Enerji Verimliliği Uygulama ve Araştırma Merkezi kuruldu

13.03.2019

Enerji Verimliliği Uygulama ve Araştırma Merkezi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bünyesinde Enerji Verimliliği Uygulama ve Araştırma Merkezi kurularak enerji sektöründe ülkemizin önde gelen illeri arasında yer alan Karaman'da konuya akademik bir boyut kazandırıldı.

13.03.2019

Karaman KOP Enerji Verimliliği Merkezi, Kırıkkale'de Tanıtıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı finansmanı ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bünyesinde kurulacak olan Enerji Verimliliği Merkezi, Kırıkkale’de tanıtıldı.

10.03.2019

Enerji Verimliliği merkezi tanıtıldı

11.03.2019

KMÜ Enerji Verimliliği Merkezi Kırıkkale'de Tanıtıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bünyesinde kurulacak olan Enerji Verimliliği Merkezi, bir dizi seminerle KOP Bölgesi illerinde tanıtılıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının desteği ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi tarafından yürütülen "Karaman Enerji Verimlilik Merkezi Projesi" kapsamında Karaman'da kurulacak olan Enerji Verimliliği Merkezinin tanıtım seminerlerinin ilk ayağı Kırıkkale Üniversitesinde gerçekleştirildi.

08.03.2019