Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

EBSCO Ebook Academic Collection Veri Tabanı

EBSCO eBookAcademic Collection

Kullanıcı sınırı bulundurmadan 169.000’den fazla e-kitaba erişim sağlayan EBSCO eBookAcademicCollection hem sayı hem de içerik bakımından dünyadaki en geniş kapsamlı disiplinlerarası tam metin e-kitap veri tabanıdır. EBSCO eBookAcademicCollection’ın sunduğu kapsamlı içerik ve yüksek ilgililik sıralaması, araştırmacıların ihtiyaçlarına en uygun kaynaklara en hızlı şekilde erişmelerini sağlamaktadır. Kullanıcı dostu arayüzü ve kullanımı kolay yönetim araçları ile akademik kütüphaneler için vazgeçilmez bir kaynak olan koleksiyon, içerdiği tüm e-kitapları sınırsız kullanıcı erişimi ile sunmaktadır ve yeni kitaplar ek ücret ödenmeden koleksiyona düzenli olarak eklenmektedir.

İçeriğinde;

• Satınalmadeğeri 26 milyon dolara yakın olan 169.000’den fazla disiplinlerarasıakademik e-kitap
  • Harvard UniversityPress, Cambridge UniversityPress, MITPress, University of California Pressgibi en önemli 157üniversite yayınevi tarafından yayımlanan 64.000’den fazla e-kitap
  • Elsevier, Taylor & Francis, Sage, John Wileygibi önde gelen yayıncılara ait binlerce e-kitap
  • CHOICEDergisi’ninSeçkin Akademik Başlıklar Listesi’nde yer alan 1.300’den fazla e-kitap

Erişim adresi: http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=e000xww

EBSCOhost ile E-Kitap İndirme (Ödünç Alma)

Adobe Digital Edition indirmek için tıklayınız.

Mobil Cihazlara E-kitap İndirme/Ödünç Alma Kılavuzu