Renault ve Dacia otomotiv markalarının Türkiye mümessili ve Türkiye genel distribütörü olan Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. tarafından, mesleki eğitime destek kapsamında Yüksekokulumuz Otomotiv Teknolojisi Programı’na 3 adet Renault marka motor ve 85 adet yedek parça malzemesi hibe edildi.
Hibe edilen motor ve yedek parçalar, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Bekir GÜNEY, Dr. Öğr. Üyesi Hanifi KÜÇÜKSARIYILDIZ ve Öğr. Gör. Emre LEKESİZCAN tarafından, Renault Karaman bayisi KARMABOTO işletmesinden teslim alındı. Teslim sırasında, hibe edilen motor ve yedek parça elemanlarının üniversite öğrencilerinin mesleki gelişimine önemli katkı sağlayacağı ifade edildi.
Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ali BİLGİÇ, üniversiteye 3 adet motor ve 85 adet yedek parça malzemesinin hibe edilmesi sürecinde verdikleri desteklerden dolayı başta Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. yetkilileri olmak üzere, Renault Karaman bayisi KARMABOTO Servis Müdürü Cavit ASLAN ve Atölye Şefi Seyfi Ali VAROL’a teşekkürlerini iletti.