Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuzda İftar Yemeği Programı Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı tarafından düzenlenen iftar yemeği programı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Programa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet GAVGALI, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin Atilla ATİK, Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan DURU ve eşi, Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Cafer AKYÜREK ve eşi, Dr. Öğr. Üyesi Abdülkadir DİLBER, Dr. Öğr. Üyesi Süleyman GÖKMEN, Öğr. Gör. Dr. Kutlu ÇEVİK, Yüksekokul Sekreteri Ahmet GÜRBÜZKOL, Yüksekokul Şefi Mustafa AŞIRAN ve öğrencilerimiz katılım sağladı.
 
Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar programında, öğrencilerimiz akademik kadromuz ve sektör temsilcileri ile bir araya gelerek kaynaşma ve sohbet etme fırsatı buldu. 
 
Bu anlamlı organizasyona teşrifleriyle bizleri onurlandıran başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet GAVGALI'ya, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin Atilla ATİK’e, Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İhsan DURU'ya, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Cafer AKYÜREK'e etkinliğimize katkı sunan kıymetli öğretim elemanlarımıza, değerli eşlerine, idari personelimize ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okunma Sayısı: 9