Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Süleyman GÖKMEN’İn Makalesi Q2 Kategorisindeki Prestijli Dergide Yayımlanmaya Hak Kazandı

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Süleyman GÖKMEN’in makalesi, uluslararası alanda saygınlığı kabul edilen Journal of Food Science and Technology dergisinde yayımlanmıştır. “The Impact of Plant Proteases and Sous Vide Technology on Quality Characteristics of Meat” başlıklı makale, Q2 çeyreklik diliminde yer alan bu prestijli dergide bilim dünyasına kazandırılmıştır.
 
Bu değerli bilimsel katkısından dolayı Yüksekokulumuz adına Dr. Öğr. Üyesi Süleyman GÖKMEN’e teşekkür eder, akademik çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.
 

Okunma Sayısı: 49