Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Pedagojik Formasyon Birimi

Başvuru Sistemi

Bu duyuru yeni kayıt ilanı değildir. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi öğrenim gören öğrencilerimizin 2. dönem kayıt yenileme işlemleri için geçerlidir.

 

Değerli Öğrencilerimiz,

Pedagojik Formasyon Eğitimi 2. dönem taksitlerinizi 18-22 Haziran 2018 tarihleri arasında yatırdıktan sonra bilgisayar ortamındaki dekont dosyasına adınızı ve soyadınızı yazarak (Ad-SOYAD) aşağıdaki dosya yükleme sistemi ile yükleyiniz. Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı ile havale ücreti kesintisi olmadan 2. taksit ücretinizi yatırabilirsiniz. Kayıt yenileme için belirtilen tarihlerde fakültemize gelmenize gerek yoktur. Dekontunuzu buradan sistemimize yükledikten sonra ders döneminde dekontun aslını getirmeyi ve Fakültemiz Pedagojik Formasyon Birimine teslim etmeyi unutmayınız.

 

BANKA HESAP BİLGİLERİ

Hesap: KMU Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü

Banka: Ziraat Bankası Karaman Şubesi

IBAN: TR64 0001 0001 7754 0441 4350 12

YATIRILACAK TUTAR: 1025 TL

Dekontların açıklama bölümünde adayın TC kimlik numarası, adı ve soyadı bulunması zorunludur. Ayrıca açıklama bölümüne Pedagojik Formasyon Eğitimi Ücreti ya da kısaca KMU_PFE ücreti yazılmalıdır.

 

NOT: Dosyanızı sisteme yükledikten sonra karşınıza "Bilgileriniz Başarı ile Kaydedildi" bildirimi çıkacaktır. Bu bildirim karşınıza çıkmışsa işleminiz tamamlanmıştır. Lütfen birden fazla yükleme yapmayınız.