Avrupa ve Türkiye'deki bakım evlerinde BİT kullanımına ilişkin politika ve uygulama hakkında sınırlı bilgi olduğu düşünüldüğünde, bu önemliydi (yenilik unsurları). Bu çalışmadan elde edilen bulguların, Türkiye Cumhuriyeti, Avusturya, İspanya ve İtalya'nın Eğitim ve Sağlık Bakanları ve AB ve Dünya çapındaki ilgili meslek kuruluşları gibi ulusal mevzuatları ele alarak politika geliştirmeyi teşvik etmesi bekleniyordu. Politika önerilerimiz, bakım evleriyle ilgili konularda politika tercihleriyle karşı karşıya kalan kişileri bilgilendirmeye ve onları araştırmaya dayalı kanıtların bakım evlerinde BİT hizmetlerinin etkin bir şekilde kullanılmasına nasıl yardımcı olabileceği konusunda bilgilendirmeye hizmet etti.
Bu çıktıyı mümkün olan en uygun yazılı formatta oluşturduğumuz bu çıktıyı oluşturmak için AB'ye özgü kuralları ve politika tavsiye kılavuzlarının en iyi örneklerini izledik. Bu çıktı yaklaşık 50 sayfa uzunluğundaydı ve burada genel olarak AB'yi göz önünde bulundurarak her bir ortak ülke için politika önerilerini dahil ettik.
Politika yapıcıların ve karar vericilerin, yetişkin eğitim yetkililerinin, BİT şirketlerinin ve birçok eğitim otoritesinin bakım evlerinde BİT sistemlerinin politikalarını öğrenecekleri, profesyonelliklerini geliştirecek ve gelecekteki politikalara yönelik kararlarını etkileyecek şekilde etkileneceği çeşitli etkiler bekliyorduk. önde gelen bakım evleri sektöründe ve yaşlıların yaşamlarında. Ayrıca, bakım evleri ve BİT sektörlerindeki politika yapıcıların sayısı göz önüne alındığında, etkiler disiplinlere yayılacak ve politikaların bilimsel bilgiye, güncel ve yenilikçi sistemlere dayalı yüksek seviyeli standartlara ulaşmasını destekleyecektir. Ayrıca, sonuçlarımız politika geliştirmelerine öncülük edebilir ve bakım evi sektöründe ortak ülkelerin operasyonel becerilerine katkıda bulunabilirse, çok sayıda insan yüksek standart bakım hizmeti politikalarına ulaşacak ve bu nedenle ortak ülkelerin politika mevzuatlarını iyileştirecektir.
Aktarılabilirlik açısından, bu çıktıyı çeşitli politika yapıcılar ve karar vericiler tarafından anlaşılabilir basit bir dilde, ortağın dillerinde ve İngilizce olarak yazmaya özen gösterdik. Bu politika geliştirme çıktısı ile AB'deki birçok ülke, bu yeni sistemi kendi ihtiyaç ve tercihlerine göre kendi ülke bağlamlarına aktarabilecekleri bu tür politika önerilerine sahip olmaktan fayda sağlayacaktır. Bu nedenle, bu çıktının aktarılabilirliği
potansiyeli umut verici bir özellik gösterecektir. Ayrıca, bu çıktıyı ortakların dillerinde ve İngilizce olarak yayınlayarak, milyonlarca insan da bu çıktının sonuçlarından faydalanabilecektir.