YARIŞMA KURALLARI
|
KÖKLÜ TATLAR YENİ UFUKLAR ÜNİVERSİTELER ARASI YEMEK YARIŞMASI |
Tarih |
03.12.2024 |
|
|
OTURUM BİLGİSİ |
Saat |
||
|
ÜNİVERSİTE ADI |
|||
|
JÜRİ ADI SOYADI |
|
||
|
GENEL DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ |
|||
|
KRİTER ADI |
AÇIKLAMA |
PUAN |
VERİLEN PUAN |
|
HİJYEN VE SANİTASYON |
Yarışma esnasında ve sonunda çalışılan tüm alanların temizliğine dikkat edilmesi.
|
10 |
|
|
ÖN HAZIRLIK |
Reçetelerin ön hazırlığının yapılması.
|
5 |
|
|
DOĞAYA SAYGI VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK |
Yerel ve mevsimsel malzeme kullanımı, gıda israfının önlenmesi.
|
5 |
|
|
TEKNİK BECERİ |
Mutfak tekniklerinin doğru kullanımı.
|
5 |
|
|
REÇETE DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ |
|||
|
BAŞLANGIÇ REÇETE ADI: |
LEZZET
|
5 |
|
|
DOKU
|
5 |
||
|
SUNUM VE GÖRSELLİK
|
5 |
||
|
TEMAYA UYGUNLUK
|
5 |
||
|
YARATICILIK
|
5 |
||
|
ANA YEMEK REÇETE ADI: |
LEZZET
|
5 |
|
|
DOKU
|
5 |
||
|
SUNUM VE GÖRSELLİK
|
5 |
||
|
TEMAYA UYGUNLUK
|
5 |
||
|
YARATICILIK
|
5 |
||
|
TATLI REÇETE ADI: |
LEZZET
|
5 |
|
|
DOKU
|
5 |
||
|
SUNUM VE GÖRSELLİK
|
5 |
||
|
TEMAYA UYGUNLUK
|
5 |
||
|
YARATICILIK
|
5 |
||
|
TOPLAM PUAN |
100 |
||