YARIŞMA KURALLARI
KÖKLÜ TATLAR YENİ UFUKLAR ÜNİVERSİTELER ARASI YEMEK YARIŞMASI |
Tarih |
03.12.2024 |
|
OTURUM BİLGİSİ |
Saat |
||
ÜNİVERSİTE ADI |
|||
JÜRİ ADI SOYADI |
|
||
GENEL DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ |
|||
KRİTER ADI |
AÇIKLAMA |
PUAN |
VERİLEN PUAN |
HİJYEN VE SANİTASYON |
Yarışma esnasında ve sonunda çalışılan tüm alanların temizliğine dikkat edilmesi.
|
10 |
|
ÖN HAZIRLIK |
Reçetelerin ön hazırlığının yapılması.
|
5 |
|
DOĞAYA SAYGI VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK |
Yerel ve mevsimsel malzeme kullanımı, gıda israfının önlenmesi.
|
5 |
|
TEKNİK BECERİ |
Mutfak tekniklerinin doğru kullanımı.
|
5 |
|
REÇETE DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ |
|||
BAŞLANGIÇ REÇETE ADI: |
LEZZET
|
5 |
|
DOKU
|
5 |
||
SUNUM VE GÖRSELLİK
|
5 |
||
TEMAYA UYGUNLUK
|
5 |
||
YARATICILIK
|
5 |
||
ANA YEMEK REÇETE ADI: |
LEZZET
|
5 |
|
DOKU
|
5 |
||
SUNUM VE GÖRSELLİK
|
5 |
||
TEMAYA UYGUNLUK
|
5 |
||
YARATICILIK
|
5 |
||
TATLI REÇETE ADI: |
LEZZET
|
5 |
|
DOKU
|
5 |
||
SUNUM VE GÖRSELLİK
|
5 |
||
TEMAYA UYGUNLUK
|
5 |
||
YARATICILIK
|
5 |
||
TOPLAM PUAN |
100 |