Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Tahakkuk Şube Müdürlüğü

Tahakkuk Şube Müdürlüğü

Görev ve Sorumlulukları

Üniversitemiz Rektörlük Özel Kalem ve Daire Başkanlığımıza naklen atanan personelimizin sürekli görev yolluklarını yapmak.

Üniversitemiz Rektörlük Özel Kalem ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığımca görevlendirilenlerin Yurtdışı Geçici Görev Yollukları, eğitim giderleri ve burs ödemelerini yapmak.

Üniversitemiz Rektörlük Özel Kalem ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığımıza görevlendirilenlerin Yurtiçi Geçici Görev Yolluklarının ödemelerini yapmak.

Hazırlanan tahakkuk evraklarının gerekli onayları (gerçekleştirme görevlisi ve harcama yetkilisi oluru) alınarak Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına gönderilmesi,

Başkanlığımız bünyesinde yapılan ilan ödemelerini gerçekleştirmek. (Basın İlan Kurumu, Yerel Gazeteler, Ulusal Gazeteler, Kamu İhale Bülteni.) v.b.

Akaryakıt ve Servis hakediş evraklarının hazırlanarak ödeme emrine bağlanması.

Elektrik, Su, Doğalgaz, Telefon faturalarının ödeme emrine bağlanması.

Üniversitemiz Rektörlük Özel Kalem Bütçesi ile görevlendirilen dışarıdan gelen akademik personele ait görevlendirmelerde Jüri üye ücretlerinin hazırlanarak ödemesinin gerçekleştirilmesi.

Her türlü mal ve hizmet alımlarında avans ve kredi açma işlemlerinin yapılarak ödeme emrine bağlanması.

Üniversitemiz Özel Kalem ve Başkanlığımızda çalışan tüm personelin; Sendika bildirimlerini ( Giriş, Çıkış, Ay sonu bildirimleri ve takibi ) yapmak

Rektörlük Özel Kalem ve Başkanlığımızda görev yapan personelin talepleri doğrultusunda sosyal yardımlar (aile, doğum, emeklilik, çocuk, ölüm) v.b. ödemeleri gerçekleştirmek.

5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 16. maddesinde yer alan "Orta Vadeli Program" ve "Orta Vadeli Mali Plan" çerçevesinde Maliye Bakanlığınca hazırlanan "Bütçe Hazırlama Rehberi" esasları dâhilinde hazırlanan çok yıllı bütçe teklifimizi Maliye Bakanlığına sunulmak üzere Üniversitemiz Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına teslim etmek. Kesinleşen bütçemizden Bütçe Uygulama Talimatları ve Ayrıntılı Harcama Programı dâhilinde harcamaları yapmak ve ilgili ödenekleri takip etmek.

Kamu Konutları Kanunu ve Yönetmeliği uyarınca Konutlara ilişkin işlemlerin gerçekleştirilmesi.

 

ŞUBE MÜDÜRÜ
 

MURAT ŞAHİNTÜRK


E-Posta msahintürk@kmu.edu.tr

Telefon 0 338 226 20 00 / 22 28

Görev ve Sorumluluklar

 

 

ŞEF
 
 

SANİYE AYAZ KAYAN


E-Posta sayaz@kmu.edu.tr

Telefon 0 338 226 20 00 / 32 25

Görev ve Sorumluluklar

 

 

BİLGİSAYAR İŞLETMENİ 
 

ÜMMÜGÜLSÜM PETEK


E-Posta gpetek@kmu.edu.tr

Telefon 0 338 226 20 00 / 32 26

Görev ve Sorumluluklar

 

 

BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
 
 

AHMET ATABAY


E-Posta  ahmetatabay@kmu.edu.tr

Telefon 0 338 226 20 00 / 32 29

Görev ve Sorumluluklar

 

BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
 
 

MEHMET MURAT ALAN


E-Posta  muratalan@kmu.edu.tr

Telefon 0 338 226 20 00 / 32 33

Görev ve Sorumluluklar