Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

ETKİNLİKLER

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı ile Sağlık Odaklı Spor ve Faaliyet Öğrenci Topluluğu tarafından ‘22 Aralık Dünya İlk ve Acil Yardım Teknikeri (Paramedik) Günü’ nedeniyle program düzenlendi.

Basın Bülteni İçin Lütfen Tıklayınız

 

04.09.2022 ERMENEK GEZİSİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2022-2023 eğitim-öğretim yılı öncesi Karaman’ın Turkuaz gölü ile ünlü Ermenek ilçesine motivasyon gezisi düzenledi. Geziye Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Murat YILDIZ önderliğinde yüksekokulun akademik ve idari personelinden oluşan 20 kişilik ekip öncelikle Ermenek’in mavi boncuğu, turkuaz gölünde tekne turuna katıldı.  Tekne turunun ardından, çevresinde bulunan birçok il ve ilçeden de ziyaretçi kabul eden Zeyve ‘ye hareket eden gezi ekibi buranın eşsiz güzelliklerini ve zenginliklerini görme imkanı elde etti. Ayrıca Zeyve’de kurulan Pazar yerinde yörenin kültürel zenginlikleri ile eşsiz lezzetlerini tadan ekip, ardından Kayaönü mağarasını ziyaret etti.


 

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından 'Sağlık Elimizde' sergisi düzenlendi.

Basın Bülteni İçin Lütfen Tıklayınız !!!!

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından voleybol turnuvası düzenlendi.

Basın Bülteni İçin Lütfen Tıklayınız !!!!

 

 

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri VI. Tralli Travma Rallisi Yarışmasından iki madalya ile döndü. Bu yıl Gazi Üniversitesinde 6'ncısı düzenlenen VI. Tralli Travma Rallisi Yarışmasında büyük başarı göstererek birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu.

Basın Bülteni İçin Lütfen Tıklayınız !!!!

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından 'Çocuk İhmal ve İstismarı' konulu panel düzenlendi.

Basın Bülteni İçin Lütfen Tıklayınız !!!!

 

Yaşlı Dostu Gençler Topluluğu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü ve Yaşlı Bakım Programı öğrencilerinin işbirliği ile 18- 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında 22 Mart 2022 Tarihinde Ahmet Mete Huzurevi’ne, Ziyaret ve Müzik Etkinliği düzenlenmiştir.

 

Yüksekokulumuz ilk ve acil yardım programı öğrencileri ile Karaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı UMKE birimleri 22 Mart 2022 Salı günü panelde bir araya geldiler. Öğrencilerimiz kaza ve afet dersi kapsamında, sahada tecrübe edilen olayları ilk ağızdan dinleme fırsatı buldular. Teorik eğitim ile birlikte uygulamalı olarak yapılabilecek tatbikatlar hakkında paylaşımların yapıldığı oturumda, gelecek aylarda Yüksekokulumuz ile İl Sağlık Müdürlüğü Birimlerinin koordineli gerçeklestirebilecegi ralli yapılması da gündeme gelmiş oldu. Katkılarından dolayı UMKE yetkililerine şükranlarımızı sunarız. 


 

Yüksekokulumuz Eczane Hizmetleri Bölümü tarafından Konya Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Sayın Ahmet GÖKMEN, Başkan Yardımcısı Sayın Şenol KARAKAYA ve Konfederasyon Başkanı Bekir TANOĞLU'nun katılımları ile 5 Ocak 2022 tarihinde söyleşi programı düzenlenmiştir.

 


 

 

28 Aralık 2021 Salı günü İlk ve Acil Yardım Programı Öğretim Görevlisi Şeref MADEN ve öğrencileri tarafından  Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Murat YILDIZ, Öğretim Elemanlarımız ve öğrencilerimizin katılımı ile Yüksekokulumuz İlk Yardım Ormanında  ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

 

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı ile Sağlık Odaklı Spor ve Faaliyet Öğrenci Topluluğu tarafından ‘22 Aralık Dünya İlk ve Acil Yardım Teknikeri (Paramedik) Günü’ nedeniyle program düzenlendi.

Etkinlik Programı İçin Lütfen Tıklayınız

 

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu optisyenlik programı tarafından Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümünden Prof.  Dr Bayram Tekin'in Onlıne konuşmacı olarak katıldığı seminer düzenlenmiştir.

 

Yüksekokulumuz Optisyenlik Bölümünün Hazırladığı ve Optisyen Hacı Musa CERAN tarafından 01.12.2021 Çarşamba günü İİBF Yunus Emre Salonunda "Dünden Bugüne Optik Sektörü" konulu seminer düzenlenmiştir.

 

14 Aralık 2021 tarihinde saat 10.30'da İİBF Yunus Emre Salonunda Yüksekokulumuz öğretim görevlileri Esma ÖZMAYA ve Mustafa KILIÇ hocalarımızın organizatorlüğünde, yüksekokul ögrencilerimiz günümüzün problemi bağımlılık konusunu interaktif bir yaklaşımla ele almışlardır.

 

 

Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı tarafından 'Mezun Öğrenci Buluşması' düzenlendi 

Etkinlik Programı İçin Lütfen Tıklayınız