Gıda İşleme Bölümü
TEKNİK BİLİMLER MYO
PROGRAMLAR
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
ÖĞRENCİ
AKADEMİK TAKVİM
ÖN LİSANS EĞİTİMİ DERS İÇERİKLERİ
YÖKATLAS
DERS PROGRAMLARI
MEVZUAT
MEVZUAT
MEYOK MEVZUAT
İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ
YÜKSEKÖĞRETİMDE UYGULAMALI EĞİTİMLER ÇERÇEVE YÖNETMELİĞİ
ETKİNLİKLER
AKADEMİK KALİTE
PAYDAŞ VE DANIŞMA KURULU
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DEĞERLENDİRME TAKIMI
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI KOMİSYONLAR
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÇIKTILARI
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ (3+1)
İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM
İLETİŞİM
İLETİŞİM
Gıda İşleme Bölümü
KMÜ
TEKNİK BİLİMLER MYO
PROGRAMLAR
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
ÖĞRENCİ
DERS PROGRAMLARI
YÖKATLAS
ÖN LİSANS EĞİTİMİ DERS İÇERİKLERİ
AKADEMİK TAKVİM
MEVZUAT
MEVZUAT
MEYOK MEVZUAT
İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ
YÜKSEKÖĞRETİMDE UYGULAMALI EĞİTİMLER ÇERÇEVE YÖNETMELİĞİ
ETKİNLİKLER
AKADEMİK KALİTE
PAYDAŞ VE DANIŞMA KURULU
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DEĞERLENDİRME TAKIMI
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI KOMİSYONLAR
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÇIKTILARI
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ (3+1)
İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM
İLETİŞİM
İLETİŞİM
Gıda İşleme Bölümü
Akademisyenlerimiz
Anasayfa
Yönetim
Akademisyen Listesi
Gıda İşleme Bölüm Başkanlığı
DR. ÖĞR. ÜYESİ
CAFER AKYÜREK
cakyurek@kmu.edu.tr
Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı
Biyoloji
Mikrobiyoloji
+90 (338) 226 20 00 (4535) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda İşleme Bölüm Başkanlığı
DR. ÖĞR. ÜYESİ
ABDÜLKADİR DİLBER
akdilber@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
+90 (338) 226 20 00 (4536) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda İşleme Bölüm Başkanlığı
DR. ÖĞR. ÜYESİ
SÜLEYMAN GÖKMEN
sugokmen@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
+90 (338) 226 20 00 (4551) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda İşleme Bölüm Başkanlığı
ÖĞR. GÖR. DR.
KUTLU ÇEVİK
kutlucevik@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
+90 (338) 226 20 00 (4517) - ÖĞR.GÖR.DR. - Gıda İşleme Bölüm Başkanlığı
BÖLÜMÜMÜZÜ TANIYALIM
UZAKTAN EĞİTİM PLATFORMU
ÖĞRENCİ E POSTA
3+1 EĞİTİM MODELİ
KÜTÜPHANE
YEMEKHANE
AKADEMİK TAKVİM
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ
DANIŞMANLIK MODÜLÜ
SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS)
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ