Gıda İşleme Bölümü

  • TEKNİK BİLİMLER MYO
  • PROGRAMLAR
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
  • PERSONEL
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • ÖN LİSANS EĞİTİMİ DERS İÇERİKLERİ
    • YÖKATLAS
    • DERS PROGRAMLARI
  • MEVZUAT
    • MEVZUAT
    • MEYOK MEVZUAT
    • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ
    • YÜKSEKÖĞRETİMDE UYGULAMALI EĞİTİMLER ÇERÇEVE YÖNETMELİĞİ
  • ETKİNLİKLER
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ VE DANIŞMA KURULU
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI KOMİSYONLAR
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÇIKTILARI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
  • İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ (3+1)
    • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM
  • İLETİŞİM
    • İLETİŞİM

Gıda İşleme Bölümü

KMÜ
  • TEKNİK BİLİMLER MYO
  • PROGRAMLAR
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
  • PERSONEL
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • ÖĞRENCİ
    • DERS PROGRAMLARI
    • YÖKATLAS
    • ÖN LİSANS EĞİTİMİ DERS İÇERİKLERİ
    • AKADEMİK TAKVİM
  • MEVZUAT
    • MEVZUAT
    • MEYOK MEVZUAT
    • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ
    • YÜKSEKÖĞRETİMDE UYGULAMALI EĞİTİMLER ÇERÇEVE YÖNETMELİĞİ
  • ETKİNLİKLER
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ VE DANIŞMA KURULU
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI KOMİSYONLAR
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÇIKTILARI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
  • İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ (3+1)
    • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM
  • İLETİŞİM
    • İLETİŞİM
  1. Anasayfa
  2. Akademisyenler Bir İlke İmza Attı

https://www.mussarkhaber.com/haber/akademisyenler_turkiyede_bir_ilke_imza_attilar-19584.html#:~:text=%C4%B0LKE%20%C4%B0MZA%20ATTILAR-,Mu%C5%9F%20Alparslan%20%C3%9Cniversitesi%20(MAUN)%20A%C5%9F%C3%A7%C4%B1l%C4%B1k%20Program%C4%B1%20Ba%C5%9Fkan%C4%B1%20%C3%96%C4%9Fretim%20G%C3%B6revlisi%20H%C3%BCsn%C3%BC,uzatacak%20bir%20%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fmaya%20imza%20att%C4%B1lar

  • BÖLÜMÜMÜZÜ TANIYALIM
  • UZAKTAN EĞİTİM PLATFORMU
  • ÖĞRENCİ E POSTA
  • 3+1 EĞİTİM MODELİ
  • KÜTÜPHANE
  • YEMEKHANE
  • AKADEMİK TAKVİM
  • ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ
  • DANIŞMANLIK MODÜLÜ
  • SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS)
  • MEZUN BİLGİ SİSTEMİ

Okunma Sayısı: 182

Gıda İşleme Bölümü

+90 (338) 226 20 00
+90 (338) 226 20 23

kmu.rektorluk@hs01.kep.tr

Harita

Sosyal Medya

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter
  • Youtube
Yunus Emre Yerleşkesi / KARAMAN

Copyright2022-2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı