Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

Karaman Ticaret Ve Sanayi Odası'na Ziyaret

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (KMÜ PTTO) tarafından Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret gerçekleştirildi.

KMÜ PTTO Koordinatörü
Doç. Dr. Selami Balcı, KMÜ PTTO Patent Süreçleri ve Proje Sorumlusu Öğr. Gör. Bilal Coşkun, KMÜ Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Nezahat Ekici Özcan ve KMÜ kalite biriminden Öğr. Gör. Deniz Yiğit Koçak, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası yönetici, Kadın Girişimci ve Genç Girişimci temsilci ve üyeleri ile ortak projeler yürütme noktasında fikir alışverişinde bulunmuştur. Önümüzdeki süreçte potansiyel işbirliklerinin gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır. Bir sonraki toplantının Eylül ayında KMÜ ev sahipliğinde yapılmasına karar verilmiştir.

Ev sahipliği yapan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve yöneticilerine teşekkür eder, bu görüşmelerin ortak projelere dönüşmesini temenni ederiz.