Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

KMÜ PTTO İle Karaman Ticaret Ve Sanayi Odası Arasında İşbirliği Toplantısı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (PTTO) ile Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ikinci ortak işbirliği toplantısını KMÜ ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

KMÜ PTTO koordinatör yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali Ozcan, patent süreçleri ve proje sorumlusu Öğr. Gör. Bilal Coşkun ve KMÜ kalite biriminden Öğr. Gör. Deniz Yiğit Koçak, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası yönetici, Kadın Girişimci ve Genç Girişimci temsilci ve üyeleri ile ortak projeler yürütme noktasında fikir alışverişinde bulunmuştur. Önümüzdeki süreçte potansiyel işbirliklerinin gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır. İki kurum arasında ortak faaliyetlerin hayata geçirilmesi için bir sonraki toplantının Kasım ayında yapılmasına karar verilmiştir.