Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

TÜBİTAK 2209 A/B Programları Tanıtım Ve Bilgilendirme Eğitimi!

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (PTTO) tarafından, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi akademisyen ve öğrencilerine yönelik Ömer Halis Demir Konferans Salonu'nda “TÜBİTAK 2209 A/B Programları Tanıtım ve Bilgilendirme Eğitimi” gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, KMÜ rektörü sayın Prof. Dr. Mehmet Gavgali TÜBİTAK 2209 A/B projelerinin önemi, öğrencilerin akademik ve iş hayatında oynadığı rol üzerine ilham verici konuşma gerçekleştirdi. Akabinde, PTTO proje sorumlusu Öğr. Gör. Bilal Coşkun tarafından; TÜBİTAK 2209 A/B Destek Amacı & Kapsamı, Başvuru Koşulları, Başvuru Yöntemi, Başvuru Tarihleri, Destek ve Ödeme Koşulları, Değerlendirme Yöntemi, Sonuçlandırma ve Yükümlülükler vb. konular hakkında bilgi aktarıldı. Sonrasında, Mühendislik Fakültesi Öğr. Üyesi ve PTTO Koordinatörü Doç. Dr. Selami Balcı katılımcılara proje başvuru dosyasının yazımı, yazım aşamasında dikkat edilmesi gerekli hususlar ve örnek projeler üzerinden detaylı bir şekilde bilgi verildi. Akabinde katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı. Etkinlik sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kasım Karataş tarafından eğitmenlere Teşekkür Belgesi taktim edildi. Katılım sağlayan akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

PTTO Koordinatörlüğü tarafından, ilgili proje çağrıları kapsamında önümüzdeki günlerde KMÜ fakülte ve meslek yüksek okullarında yüz yüze ve online eğitimler verilmeye devam edilecektir.