Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

TÜBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgi Günü!

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (PTTO) tarafından, Eğitim Fakültesi akademisyen ve öğrencilerine yönelik Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda “TÜBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgi Günü” gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, PTTO proje sorumlusu Öğr. Gör. Bilal Coşkun tarafından; TÜBİTAK 2209 A Destek Amacı ve Kapsamı, Başvuru Koşulları, Başvuru Yöntemi, Başvuru Tarihleri, Destek ve Ödeme Koşulları, Değerlendirme Yöntemi, Sonuçlandırma ve Yükümlülükler vb. konular hakkında bilgi aktarıldı. Akabinde, Mühendislik Fakültesi Öğr. Üyesi ve PTTO Koordinatörü Doç. Dr. Selami Balcı tarafından katılımcılara; proje başvuru dosyasının yazımı, yazım aşamasında dikkat edilmesi gerekli hususlar ve örnek projeler üzerinden detaylı bilgi verildi. Sunu sonunda katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı. Katılım sağlayan akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi tarafından, ilgili proje çağrıları kapsamında önümüzdeki günlerde KMÜ fakülte ve meslek yüksek okullarında yüz yüze ve online eğitimler verilmeye devam edilecektir.