Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü

TÜBİTAK 2209 A/B Programları Tanıtım Günleri!

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi (PTTO) tarafından, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyen ve öğrencilerine yönelik Ömer Halis Demir Konferans Salonu'nda “TÜBİTAK 2209 A/B Programları Tanıtım Günleri” etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, PTTO proje sorumlusu Öğr. Gör. Bilal Coşkun tarafından; TÜBİTAK 2209 A/B destek amacı ve kapsamı, başvuru koşulları, başvuru yöntemi, başvuru tarihleri, destek ve ödeme Koşulları, değerlendirme yöntemi, sonuçlandırma ve yükümlülükler vb. konular hakkında bilgi aktarıldı. Akabinde, Mühendislik Fakültesi Öğr. Üyesi ve PTTO Koordinatörü Doç. Dr. Selami Balcı tarafından katılımcılara; proje başvuru dosyasının yazımı, yazım aşamasında dikkat edilmesi gerekli hususlar ve örnek projeler üzerinden detaylı bilgi verildi. Sunu sonunda katılımcılardan gelen sorular cevaplandırıldı. Etkinlik sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut BAYKAN ve Doç. Dr. Hacer Azak tarafından eğitmenlere Teşekkür Belgesi takdim edildi. Katılım sağlayan akademisyen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.