Tarih Bölümü tarafından Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Çalışmaları Birim İçi Aylık Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı Tarih Bölümü Seminer Odasında yapıldı.
Toplantıda kalite ve akreditasyon çalışmaları çerçevesinde bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilirken devam eden ve planlanan çalışmalar ele alındı. Ayrıca ders müfredatlarının güncellenmesi, düzenlenmesi ve ders bilgi paketlerinin iyileştirilmesine yönelik konular görüşüldü.
Toplantı sonunda alınan kararlar doğrultusunda öğrencilerin kariyer planlamalarına katkı sağlamak amacıyla kariyer günleri ve mezun buluşmalarının düzenlenmesine karar verildi. Bunun yanı sıra ders müfredatlarının güncellenerek seçmeli ders sayısının artırılması ve ders bilgi paketlerinin ara tatil döneminde düzenlenmesi kararlaştırıldı.
Toplantıya katılan üyeler alınan kararlar doğrultusunda kalite güvencesi ve akreditasyon süreçlerini güçlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Okunma Sayısı: 46