Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Akademisyenlerimiz

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • PROF.DR. İSMET   KAYA

    Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Turizm İşletmeciliği Gastronomi Otel İşletmeciliği

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5442 ) - PROF.DR. - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • DR. ÖGR. ÜYESİ ALİ   ŞEN

    Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5444 ) - DOKTOR ÖGRETIM ÜYESI - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5444 ) - BÖLÜM BAŞKANI - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5444 ) - MÜDÜR YARDIMCISI - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • DR. ÖGR. ÜYESİ KÜBRA   AKTAŞ

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi Tahıl Teknolojisi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5443 ) - DOKTOR ÖGRETIM ÜYESI - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • DR. ÖGR. ÜYESİ MERVE   ÖZBAY

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi Gıda Kimyası

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5724 ) - DOKTOR ÖGRETIM ÜYESI - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • ARŞ. GÖR. SERKAN   SEMİNT

    Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları Turizm İşletmeciliği

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5722 ) - ARŞ. GÖR. - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • ÖĞR. GÖR. FURKAN   DURSUN

    Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5722 ) - ÖĞR. GÖR. - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • ÖĞR. GÖR. MUSTAFA   AKTURFAN

    Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Gastronomi Turizm İşletmeciliği Sürdürülebilir Turizm

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5725 ) - ÖĞR. GÖR. - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü