Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ HASSAS TARIM UYGULAMALARI VE YENİLİKÇİ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ İHTİSASLAŞMA KOORDİNATÖRLÜĞÜ

KMÜ'de UYGULAMALI BUDAMA EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Hassas Tarım Uygulamaları ve Yenilikçi İşleme Teknolojileri Koordinatörlüğü tarafından 29.02.2024 tarihinde "Meyvecilikte Budama Eğitimi" düzenlendi. Karaman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen eğitimde KMU, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeleri, Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz SESLİ ve Dr. Öğr. Üyesi Said Efe DOST konuşmacı olarak yer aldı. Budama eğitimi uygulaması ise Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Yunus Emre Kampüsünde buluna meyve ağaçlarında yapıldı. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları dağıtıldı.