No |
Proje Başlığı |
Proje Ekibi |
1 |
Çok İşlevli Nanozimler: Bitkilerde Kuraklık Stres Etkilerini Azaltmak İçin Yenilikçi Bir Çözüm |
Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Ali ÖZCAN |
2 |
Tekstil Endüstrisinde Kullanılan Anyonik ve Katyonik Boyar Maddelerin Adsorpsiyon Prosesi ile Kıllı Kırçıllı Mantar (Inonotus hispidus) Kullanılarak Giderim Etkinliklerinin İncelenmesi |
Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Alparslan ARGUN
Proje Araştırmacıları Dr. Öğr. Üyesi Özgür ÇAKMAKCI Dr. Öğr. Üyesi Sevtap TIRINK |
3 |
Hassas Tarımsal Araştırmalar için Yapay Zekâ Destekli Kapasitif Ölçüm Tabanlı Yenilikçi Bitki Kök Açısı Ölçüm Cihazının Geliştirilmesi |
Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Mesut Ersin SÖNMEZ
Proje Araştırmacıları Arş. Gör. Dr. Muhammet Rojhat KARA |
4 |
Acı Bakladan (Lupinus Sp.) Bitkisel Süt ve Bitkisel Fermente İçecek Üretiminin Araştırılması |
Proje Yürütücüsü Arş. Gör. Dr. Fuat GÖKBEL
Proje Araştırmacıları Dr. Öğr. Üyesi Nazife Nur YAZĞAN |
5 |
Konya-Karaman (TR52) Bölgesinde Yetiştirilen Baklagillerden Bitkisel Alternatif Protein Üretimi |
Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Didem SUTAY
Proje Araştırmacıları Yüksek Lisans Öğrencisi Aslı İBİLİ |
6 |
Farklı demleme yöntemleri (İnfüzyon ve Dekoksiyon) ile Hazırlanan Kombu çayının (Kombucha) Bazı Biyofiziksel ve Fizyolojik Parametreler Üzerindeki Etkisinin Araştırılması |
Proje Yürütücüsü Öğr. Gör. Dr. Erkan ÖZBAY
Proje Araştırmacıları Doç. Dr. Bülent IŞIK Doç. Dr. Hasan MARAL Doç. Dr. Süleyman ULUPINAR Dr. Öğr. Üyesi Ömer ÇEÇEN Dr. Öğr. Üyesi Süleyman GÖKMEN Öğr. Gör. Dr. Zeynep ALTINKAYA |
7 |
Bazı Ön İşlemlerin Kayısı Çekirdeği Sütünün Fiziksel, Kimyasal ve Teknolojik Kalite Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi |
Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Yalçın COŞKUNER
Proje Araştırmacıları Arş. Gör. Faruk DOĞAN |