Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • PROGRAMLAR
    • AŞÇILIK PROGRAMI
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
  • PERSONEL
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
    • AŞÇILIK PROGRAMI
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
    • YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
    • DERS İÇERİKLERİ
    • ERASMUS
    • FARABİ
    • MEVLANA
  • BELGELER
    • ÖĞRENCİ
  • ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
    • MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
    • DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • KOMİSYONLAR
    • PROGRAM ÇIKTILARI
    • PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
  • İLETİŞİM

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

EN KMÜ
  • PROGRAMLAR
    • AŞÇILIK PROGRAMI
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
  • PERSONEL
    • AŞÇILIK PROGRAMI
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
    • YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
    • DERS İÇERİKLERİ
    • ERASMUS
    • FARABİ
    • MEVLANA
  • BELGELER
    • ÖĞRENCİ
  • ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
    • MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
    • DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • KOMİSYONLAR
    • PROGRAM ÇIKTILARI
    • PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
  • İLETİŞİM
  1. Anasayfa
  2. Duyuru
  3. Tüm duyurular
23 Eki

Mezun Bilgi Sistemi (Mezunlar, Öğrenciler Ve İş Dünyası Tek Bir Çatı Altında)

23.10.2025
24 Eyl

Yemek Bursu Başvurusu

24.09.2025
22 Eyl

Bölüm Bilgilendirme Eğitimi Hk.

22.09.2025
16 Eyl

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Kayıt Öğrencilerini Bilgilendirme Ve Uyum Programı

16.09.2025
10 Eyl

2025-2026 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programları

10.09.2025
5 May

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Bütünleme Sınav Tarihleri

5.05.2025
17 Nis

2024-2025 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Final Sınav Tarihleri

17.04.2025
25 Mar

SBMYO Uygulama Otelinde Mezun Buluşması Gerçekleşti

25.03.2025
25 Mar

2024-2025 Mazeret Sınavları Hk. (Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü)

25.03.2025
3 Mar

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Bahar Yarıyılı Ara Sınav Takvimi

3.03.2025
16 Oca

Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Ders Programı

16.01.2025
6 Oca

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Bütünleme Sınav Tarihleri

6.01.2025
6 Oca

Öğrencilerimizden Eğitim Yararına Kermes

6.01.2025
23 Ara

Aşçılık Programı Öğrencilerimizden Büyük Başarı

23.12.2024
18 Ara

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınav Tarihleri

18.12.2024
18 Ara

Gastrokmü Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışması

18.12.2024

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

+90 (338) 226 20 00
+90 (338) 226 20 23


kmu.rektorluk@hs01.kep.tr

Harita

Sosyal Medya

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter
  • Youtube
Yunus Emre Yerleşkesi / KARAMAN

Copyright2022-2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı