Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
PROGRAMLAR
AŞÇILIK PROGRAMI
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
PERSONEL
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
AŞÇILIK PROGRAMI
ÖĞRENCİ
AKADEMİK TAKVİM
ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
DERS İÇERİKLERİ
ERASMUS
FARABİ
MEVLANA
BELGELER
ÖĞRENCİ
ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
AKADEMİK KALİTE
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
DEĞERLENDİRME TAKIMI
KOMİSYONLAR
PROGRAM ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
İLETİŞİM
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
KMÜ
PROGRAMLAR
AŞÇILIK PROGRAMI
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
PERSONEL
AŞÇILIK PROGRAMI
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
ÖĞRENCİ
AKADEMİK TAKVİM
ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
DERS İÇERİKLERİ
ERASMUS
FARABİ
MEVLANA
BELGELER
ÖĞRENCİ
ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
AKADEMİK KALİTE
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
DEĞERLENDİRME TAKIMI
KOMİSYONLAR
PROGRAM ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
İLETİŞİM
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Tüm Duyurular
Anasayfa
Duyuru
Tüm duyurular
16
Oca
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Ders Programı
16.01.2025
6
Oca
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Bütünleme Sınav Tarihleri
6.01.2025
6
Oca
Öğrencilerimizden Eğitim Yararına Kermes
6.01.2025
23
Ara
Aşçılık Programı Öğrencilerimizden Büyük Başarı
23.12.2024
18
Ara
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınav Tarihleri
18.12.2024
18
Ara
Gastrokmü Köklü Tatlar Yeni Ufuklar Yemek Yarışması
18.12.2024