Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • PROGRAMLAR
    • AŞÇILIK PROGRAMI
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
  • PERSONEL
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
    • AŞÇILIK PROGRAMI
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
    • YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
    • DERS İÇERİKLERİ
    • ERASMUS
    • FARABİ
    • MEVLANA
  • BELGELER
    • ÖĞRENCİ
  • ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
    • MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
    • DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • KOMİSYONLAR
    • PROGRAM ÇIKTILARI
    • PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
  • İLETİŞİM

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

EN KMÜ
  • PROGRAMLAR
    • AŞÇILIK PROGRAMI
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
  • PERSONEL
    • AŞÇILIK PROGRAMI
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
    • YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
    • DERS İÇERİKLERİ
    • ERASMUS
    • FARABİ
    • MEVLANA
  • BELGELER
    • ÖĞRENCİ
  • ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
    • MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
    • DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • KOMİSYONLAR
    • PROGRAM ÇIKTILARI
    • PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
  • İLETİŞİM

01
  • KMÜ ANA SAYFA

  • AKADEMİK TAKVİM

  • STAJ TAKİP SİSTEMİ

  • STAJ

  • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM (3+1)

  • UYGULAMA OTELİ

  • DUYURULAR

    16
    Eylül

    2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Yeni Kayıt Öğrencilerini Bilgilendirme Ve Uyum Programı

    • 16 Eylül 2025 Salı
    10
    Eylül

    2025-2026 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programları

    • 10 Eylül 2025 Çarşamba
    5
    Mayıs

    2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Bütünleme Sınav Tarihleri

    • 5 Mayıs 2025 Pazartesi
    17
    Nisan

    2024-2025 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Final Sınav Tarihleri

    • 17 Nisan 2025 Perşembe
    25
    Mart

    SBMYO Uygulama Otelinde Mezun Buluşması Gerçekleşti

    • 4 Nisan 2025 Cuma
    25
    Mart

    2024-2025 Mazeret Sınavları Hk. (Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü)

    • 25 Mart 2025 Salı
    Tüm Duyuruları Gör  

    HABERLER

    “Tarihi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Dünden Bugüne Çumra ve İçeriçumra” Kitabı Yayımlandı
    Detayları Görün...

    10 Eylül 2025 Çarşamba

    “Tarihi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Dünden Bugüne Çumra ve İçeriçumra” Kitabı Yayımlandı
    Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu
    Detayları Görün...

    28 Mayıs 2025 Çarşamba

    Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu
    Öğrencilerimizden Kızılyaka İlkokuluna Anlamlı Ziyaret
    Detayları Görün...

    21 Nisan 2025 Pazartesi

    Öğrencilerimizden Kızılyaka İlkokuluna Anlamlı Ziyaret
    Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret
    Detayları Görün...

    17 Nisan 2025 Perşembe

    Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret
    Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü’nden Liselere Tanıtım Ziyaretleri
    Detayları Görün...

    16 Nisan 2025 Çarşamba

    Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü’nden Liselere Tanıtım Ziyaretleri
    Tüm Haberleri Gör  

    Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

    +90 (338) 226 20 00
    +90 (338) 226 20 23


    kmu.rektorluk@hs01.kep.tr

    Harita

    Sosyal Medya

    • Facebook
    • İnstagram
    • Twitter
    • Youtube
    Yunus Emre Yerleşkesi / KARAMAN

    Copyright2022-2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı