Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • PROGRAMLAR
    • AŞÇILIK PROGRAMI
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
  • PERSONEL
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
    • AŞÇILIK PROGRAMI
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
    • YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
    • DERS İÇERİKLERİ
    • ERASMUS
    • FARABİ
    • MEVLANA
  • BELGELER
    • ÖĞRENCİ
  • ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
    • MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
    • DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • KOMİSYONLAR
    • PROGRAM ÇIKTILARI
    • PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
  • İLETİŞİM

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

EN KMÜ
  • PROGRAMLAR
    • AŞÇILIK PROGRAMI
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
  • PERSONEL
    • AŞÇILIK PROGRAMI
    • TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
    • PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
    • ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
    • YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
    • DERS İÇERİKLERİ
    • ERASMUS
    • FARABİ
    • MEVLANA
  • BELGELER
    • ÖĞRENCİ
  • ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
    • SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
    • MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
    • DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • KOMİSYONLAR
    • PROGRAM ÇIKTILARI
    • PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
  • İLETİŞİM
  1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Tüm Haberler
Etkinlik Resmi

Niğde Gastro Festivali’ndeki Başarı Nedeniyle Teşekkür Belgesi Takdim Edildi.

24.10.2025
Etkinlik Resmi

“Gastroşehir” Serisi ile Hatay ve Mersin’in Mutfak Kültürü Bilimsel Olarak Ele Alındı

22.10.2025
Etkinlik Resmi

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı TURAK Akreditasyon Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

22.10.2025
Etkinlik Resmi

Niğde’de düzenlenen 5.Niğde Gastronomi Festivali’nde farklı kategorilerde yarışan öğrencilerimiz madalyalarla döndü.

20.10.2025
Etkinlik Resmi

Yüksekokulumuz Pastacılık ve Ekmekçilik Programı 1. sınıf öğrencileri ile Karaman’da teknik bir gezi gerçekleştirildi

6.10.2025
Etkinlik Resmi

Yüksekokul Programlarımıza Yeni kayıtlı Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi

30.09.2025
Etkinlik Resmi

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı

24.09.2025
Etkinlik Resmi

“Tarihi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Dünden Bugüne Çumra ve İçeriçumra” Kitabı Yayımlandı

10.09.2025
Etkinlik Resmi

Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu

28.05.2025
Etkinlik Resmi

Öğrencilerimizden Kızılyaka İlkokuluna Anlamlı Ziyaret

21.04.2025
Etkinlik Resmi

Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret

17.04.2025
Etkinlik Resmi

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü’nden Liselere Tanıtım Ziyaretleri

16.04.2025

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

+90 (338) 226 20 00
+90 (338) 226 20 23


kmu.rektorluk@hs01.kep.tr

Harita

Sosyal Medya

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter
  • Youtube
Yunus Emre Yerleşkesi / KARAMAN

Copyright2022-2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı