Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
PROGRAMLAR
AŞÇILIK PROGRAMI
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
PERSONEL
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
AŞÇILIK PROGRAMI
ÖĞRENCİ
AKADEMİK TAKVİM
ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
DERS İÇERİKLERİ
ERASMUS
FARABİ
MEVLANA
BELGELER
ÖĞRENCİ
ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
AKADEMİK KALİTE
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
DEĞERLENDİRME TAKIMI
KOMİSYONLAR
PROGRAM ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
İLETİŞİM
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
EN
KMÜ
PROGRAMLAR
AŞÇILIK PROGRAMI
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
PERSONEL
AŞÇILIK PROGRAMI
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI
PASTACILIK VE EKMEKÇİLİK PROGRAMI
ÖĞRENCİ
AKADEMİK TAKVİM
ÖĞRENCİ DANIŞMANLIK SAATLERİ
ÖĞRENCİ DANIŞMANLARI
YÖNETMELİKLER VE YÖNERGELER
DERS İÇERİKLERİ
ERASMUS
FARABİ
MEVLANA
BELGELER
ÖĞRENCİ
ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO BÖLÜM / PROGRAM ALT MEZUN BİRLİĞİ AKADEMİK DANIŞMANLARI
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
AKADEMİK KALİTE
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
DEĞERLENDİRME TAKIMI
KOMİSYONLAR
PROGRAM ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
İLETİŞİM
Anasayfa
Haber
Tüm Haberler
Niğde Gastro Festivali’ndeki Başarı Nedeniyle Teşekkür Belgesi Takdim Edildi.
24.10.2025
“Gastroşehir” Serisi ile Hatay ve Mersin’in Mutfak Kültürü Bilimsel Olarak Ele Alındı
22.10.2025
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı TURAK Akreditasyon Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
22.10.2025
Niğde’de düzenlenen 5.Niğde Gastronomi Festivali’nde farklı kategorilerde yarışan öğrencilerimiz madalyalarla döndü.
20.10.2025
Yüksekokulumuz Pastacılık ve Ekmekçilik Programı 1. sınıf öğrencileri ile Karaman’da teknik bir gezi gerçekleştirildi
6.10.2025
Yüksekokul Programlarımıza Yeni kayıtlı Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi
30.09.2025
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı
24.09.2025
“Tarihi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Dünden Bugüne Çumra ve İçeriçumra” Kitabı Yayımlandı
10.09.2025
Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu
28.05.2025
Öğrencilerimizden Kızılyaka İlkokuluna Anlamlı Ziyaret
21.04.2025
Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret
17.04.2025
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü’nden Liselere Tanıtım Ziyaretleri
16.04.2025