Niğde’de düzenlenen 5.Niğde Gastronomi Festivali’nde farklı kategorilerde yarışan öğrencilerimiz madalyalarla döndü.
Üniversitelerarası Sağlıklı Gıdalar Kategorisi’nde
Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencimiz Rümeysa Kaya “Laktozsuz, Diyabetik ve Glutensiz Çilek Rüyası” isimli tatlı tabağı ile 2.olarak gümüş madalya almaya hak kazanmıştır.
Üniversitelerarası Bireysel Tatlı Tabağı Kategorisinde ise Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencimiz Zeynep Aykurt Füzyon Mutfak Uygulamaları kapsamında yapmış olduğu tatlı tabağı ile 3.olarak bronz madalya almaya hak kazanmıştır.
Başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik eder, süreç boyunca rehberliği ve katkısı için Meslek Yüksekokulumuz Pastacılık ve Ekmekçilik Programı’ndan Öğr. Gör. Zeynep Çınar’a teşekkür ederiz.
Okunma Sayısı: 41