SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
HAKKIMIZDA
Tarihçe-Tanıtım
Misyon-Vizyon
Müdürün Mesajı
YÖNETİM
Müdürlük
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
BÖLÜMLER
Yönetim ve Organizasyon Bölümü
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Muhasebe ve Vergi Bölümü
Toptan ve Perakende Satış Bölümü
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü
PERSONEL
İdari Personel
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Akademik Personeli
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Akademik Personeli
Muhasebe ve Vergi Bölümü Akademik Personeli
Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü Akademik Personeli
Toptan ve Perakende Satış Bölümü Akademik Personeli
Yönetim ve Organizasyon Bölümü Akademik Personeli
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Yönetmelik-Yönerge
Ders İçerikleri
Öğrenci Danışmanları
Erasmus
Farabi
Mevlana
Öğrenci Danışmanlık Saatleri
ARAŞTIRMA
Laboratuarlar
Projeler
Yayınlar
BELGELER
Öğrenci
ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO Alt Mezun Birliği
SBMYO Bölüm/Programları Alt Mezun Birliği Akademik Danışmanları
Mezun Bilgi Sistemi
AKADEMİK KALİTE
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
DEĞERLENDİRME TAKIMI
KOMİSYONLAR
PROGRAM ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
ÖZ DEĞERLLENDİRME RAPORLARI
İLETİŞİM
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
EN
KMÜ
HAKKIMIZDA
Tarihçe-Tanıtım
Müdürün Mesajı
Misyon-Vizyon
YÖNETİM
Müdürlük
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
BÖLÜMLER
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Muhasebe ve Vergi Bölümü
Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Toptan ve Perakende Satış Bölümü
Yönetim ve Organizasyon Bölümü
PERSONEL
Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Akademik Personeli
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Akademik Personeli
Muhasebe ve Vergi Bölümü Akademik Personeli
Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü Akademik Personeli
Toptan ve Perakende Satış Bölümü Akademik Personeli
Yönetim ve Organizasyon Bölümü Akademik Personeli
İdari Personel
ÖĞRENCİ
Akademik Takvim
Öğrenci Danışmanlık Saatleri
Öğrenci Danışmanları
Yönetmelik-Yönerge
Ders İçerikleri
Erasmus
Farabi
Mevlana
ARAŞTIRMA
Laboratuarlar
Projeler
Yayınlar
BELGELER
Öğrenci
ALT MEZUN BİRLİĞİ
SBMYO Alt Mezun Birliği
SBMYO Bölüm/Programları Alt Mezun Birliği Akademik Danışmanları
Mezun Bilgi Sistemi
AKADEMİK KALİTE
ÖZ DEĞERLLENDİRME RAPORLARI
DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
PROGRAM ÇIKTILARI
KOMİSYONLAR
DEĞERLENDİRME TAKIMI
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
İLETİŞİM
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Akademisyenlerimiz
Anasayfa
Yönetim
Akademisyen Listesi
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
DR. ÖĞR. ÜYESİ
PINAR YEŞİLÇİMEN
pinaraydag@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
+90 (338) 226 20 00 (5412) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
+90 (338) 226 20 00 (5446) - BÖLÜM BAŞKANI - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
+90 (338) 226 20 00 (5446) - MÜDÜR YARDIMCISI - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
DR. ÖĞR. ÜYESİ
AYLİN YILMAZ GEZGİN
aylinyilmaz@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Yönetim ve Organizasyon
Stratejik Yönetim
Teknoloji ve Yenilik Yönetimi
Uluslararası İşletme Yönetimi
+90 (338) 226 20 00 (5420) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
+90 (338) 226 20 00 (5420) - BÖLÜM BAŞKANI YARDIMCISI - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
DR. ÖĞR. ÜYESİ
ABDULLAH BADEM
abadem@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
+90 (338) 226 20 00 (5411) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
ÖĞR. GÖR.
YUSUF YERLİ
yusufyerli@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Otel İşletmeciliği
+90 (338) 226 20 00 (5406) - ÖĞR. GÖR. - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
ÖĞR. GÖR.
ZEYNEP ÇINAR
zeynepcinar@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
+90 (338) 226 20 00 (5408) - ÖĞR. GÖR. - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
ÖĞR. GÖR.
ŞULE DEMİR
suledemir@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi
+90 (338) 226 20 00 (5430) - ÖĞR. GÖR. - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
ÖĞR. GÖR.
HARUN ÇÖPÜR
haruncopur@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Rekreasyon Yönetimi
+90 (338) 226 20 00 (5413) - ÖĞR. GÖR. - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
ÖĞR. GÖR.
ALİ İHSAN UYGUN
aliihsanuygun@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
+90 (338) 226 20 00 (5431) - ÖĞR. GÖR. - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
ÖĞR. GÖR. DR.
MERAL İŞ
meralbozdogan@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Turizm İşletmeciliği
+90 (338) 226 20 00 (5419) - ÖĞR.GÖR.DR. - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
ÖĞR. GÖR.
YAŞAR SEVİMLİ
yasarsevimli@kmu.edu.tr
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Sürdürülebilir Turizm
+90 (338) 226 20 00 (5426) - ÖĞR. GÖR. - Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanlığı
KMÜ ANASAYFA
UYGULAMA OTELİ
STAJ
STAJ TAKİP SİSTEMİ
İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM (3+1)
AKADEMİK TAKVİM
ADAYLARA BİLGİ
KÜTÜPHANE
Bize Yazın