GastroAntalya’da çeşitli kategorilerde ödül alan Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencimiz Sıla Tunç, yarışmada hazırladığı tatlıları bugün Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Gavgalı ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nevzat Aydın başta olmak üzere Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yönetimine, akademisyenlerimize ve öğrencilerimize takdim etti.
Rektörümüz, Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirerek sürece dair bilgi aldı. Buluşma, öğrencilerimiz için oldukça anlamlı ve motivasyon verici bir deneyim oldu.
Hem yarışma hazırlık sürecinde öğrencimize rehberlik etmesi ve hem de etkinliği organize etmesinden dolayı Öğr. Gör. Dr. Şule Demir Tomaili’ye teşekkür ederiz.