Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık, Pastacılık ve Ekmekçilik ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerine yönelik bir bilgilendirme etkinliği gerçekleştirdi. Grand Hotel Karaman Müdürü İbrahim KAYNAK ve Şef Mahmut KATIRCIOĞLU, otel işletmeciliği ile yiyecek-içecek hizmetleri konularında değerli paylaşımlarda bulundu.
Etkinliğin sonunda, Müdürümüz Doç. Dr. Kasım KARATAŞ, davetli konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etti.
Etkinliğin ikinci bölümünde Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık, Pastacılık ve Ekmekçilik ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerine yönelik Aşçılık Programı öğretim elemanlarımızdan Öğr. Gör. Yusuf YERLİ, 3+1 İşletmelerde Mesleki Eğitim hakkında bilgilendirmelerde bulundu.