TUSAŞ Şehitleri Anıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Özel Güvenlik ve Koruma Topluluğu iş birliğinde, TUSAŞ saldırısında şehit olan Özel Güvenlik Görevlisi Atakan Şahin Erdoğan ile aynı saldırıda şehit düşen Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Canbaz ve Murat Arslan’ın aziz hatıralarını yâd etmek amacıyla bir anma programı düzenlendi.

Özel güvenlik mesleğinin toplum güvenliği açısından taşıdığı öneme dikkat çekilen bu anlamlı etkinliğe, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkilileri, üniversitemizde görev yapan özel güvenlik görevlileri, akademik personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Etkinlikte yapılan konuşmalarda, şehitlerimizin görev bilinci, fedakârlıkları ve kahramanlıkları vurgulanarak, ülke güvenliği adına gösterdikleri cesaretle örnek teşkil ettikleri ifade edildi.

Program, şehitlerimizin aziz ruhlarına ithafen gerçekleştirilen lokma ikramı ile sona erdi.

 

                               

                                                     

 

Okunma Sayısı: 29