Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Üniversitemiz İle English Time Dil Okulu Arasında İndirim Protokolü İmzalanmıştır

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi   ve ENGLİSH TİME KARAMAN DİL OKULU arasında İndirim Protokülü imzalanmıştır.

English Time Karaman Dil Okulu tüm hizmetlerde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi   personeli ve  öğrencileri Genel İngilizce eğitim programlarına 2 kur ve üzeri kayıtlarda  %55 İndirim oranı vermeyi tahayyüt eder. Ayrıca YDS/YÖKDİL hazırlık eğitim programlarında ise liste fiyatları üzerinden  %30 indirim uygulanacaktır.

Genel İngilizce Programları çerçevesinde; herhangi bir seviye için 120 saat eğitim verilecektir. 120 ders saatinden oluşan kurlar, Grammer (Dilbilgisi)  Reading (Okuma) Writing (Yazma) ve Listening & Speaking (Dinleme ve Konuşma) olmak üzere 30’ar saatlik 4 bloktan oluşmaktadır.

Standart ders saatleri dışında ekstra derslere kayıt olan Üniversitemizin tüm öğrencilerine, Türkiye genelinde istediği şubeden istifade edilmek üzere Ömür Boyu Ücretsiz olarak sunulacaktır.

Kayıt yaptıranlara tüm eğitim dökümanları ücretsiz olarak verilecektir. Kütüphanede bulunan kitap ve diğer materyallerden ücretsiz olarak yararlanabilecektir.

English Time Karaman Dil Okulu: Tahsin Ünal Mahallesi 27. Sokak No:7 (Süreyya Büfe Yanı)

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi   mensupları indirimden faydalanabilmek için  Kurum kimlik artlarını göstermek zorundadır.