Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademisyenlerimiz

Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı

  • PROF. DR. ABDULVAHİT   SAYASLAN

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5006 ) - PROF. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
    •   +90 (338) 226 20 00 ( 2206 ) - BÖLÜM BAŞKANI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • PROF. DR. YALÇIN   COŞKUNER

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri Tahıl Teknolojisi Meyve ve Sebze Teknolojisi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 2203 ) - DEKAN YARDIMCISI - Mühendislik Fakültesi Dekanlığı
    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5012 ) - PROF. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • PROF. DR. DİDEM   SUTAY

    Mühendislik Temel Alanı Kimya Mühendisliği Biyoteknoloji

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5008 ) - PROF. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • DOÇ. DR. MEHMET ONURHAN   GÜCÜŞ

    Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Orman Endüstri Mühendisliği Lif ve Kağıt Teknolojisi Orman Ürünleri Kimyası ve Teknolojisi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5111 ) - Koordinatör Yardımcısı - Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü
    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5111 ) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • DOÇ. DR. SABİRE   YERLİKAYA

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5026 ) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • DOÇ. DR. NİZAM MUSTAFA   NİZAMLIOĞLU

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Meyve-Sebze Teknolojisi Gıda Kimyası Gıda Bilimi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5452 ) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • DR. ÖĞR. ÜYESİ MEHMET   KOYUNCU

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi Gıda Teknolojileri Gıda Bilimi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5014 ) - DOKTOR ÖĞRETIM ÜYESI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5014 ) - BÖLÜM BAŞKANI YARDIMCISI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • DR. ÖĞR. ÜYESİ SÜMEYRA SULTAN   TİSKE İNAN

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi Gıda Teknolojileri Gıda Güvenliği

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5015 ) - DOKTOR ÖĞRETIM ÜYESI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • DR. ÖĞR. ÜYESİ EVRİM BURCU   UNCU KİRTİŞ

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Meyve ve Sebze Teknolojisi Gıda Kimyası

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5451 ) - DOKTOR ÖĞRETIM ÜYESI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • DR. ÖĞR. ÜYESİ HÜLYA   ŞEN ARSLAN

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar Gıda Kimyası Gıda Mikrobiyolojisi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5453 ) - DOKTOR ÖĞRETIM ÜYESI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • DR. ÖĞR. ÜYESİ NAZLI   ŞAHİN

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5010 ) - DOKTOR ÖĞRETIM ÜYESI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • ARŞ. GÖR. DR. FUAT   GÖKBEL

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5007 ) - ARŞ. GÖR. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • ARŞ. GÖR. FARUK   DOĞAN

    Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Temel İşlemler Gıda Teknolojileri

    •   +90 (338) 226 20 00 ( 5009 ) - ARŞ. GÖR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı