Gıda Mühendisliği Bölümü

Akademisyenlerimiz

Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı

  • ABDULVAHİT SAYASLAN
    PROF. DR. ABDULVAHİT SAYASLAN
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Tahıl Teknolojisi
    • +90 (338) 226 20 00 (5006) - PROF. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
    • +90 (338) 226 20 00 (2206) - BÖLÜM BAŞKANI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • DİDEM SUTAY
    PROF. DR. DİDEM SUTAY
    Mühendislik Temel Alanı
    Kimya Mühendisliği
    Biyoteknoloji
    • +90 (338) 226 20 00 (5008) - PROF. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • YALÇIN COŞKUNER
    PROF. DR. YALÇIN COŞKUNER
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Gıda Teknolojileri
    Tahıl Teknolojisi
    Meyve ve Sebze Teknolojisi
    • +90 (338) 226 20 00 (5012) - PROF. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • MEHMET ONURHAN GÜCÜŞ
    DOÇ. DR. MEHMET ONURHAN GÜCÜŞ
    Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
    Orman Endüstri Mühendisliği
    Lif ve Kağıt Teknolojisi
    Orman Ürünleri Kimyası ve Teknolojisi
    • +90 (338) 226 20 00 (5111) - Koordinatör Yardımcısı - Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü
    • +90 (338) 226 20 00 (5111) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • NAZLI ŞAHİN
    DOÇ. DR. NAZLI ŞAHİN
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Tahıl Teknolojisi
    • +90 (338) 226 20 00 (5010) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • SABİRE YERLİKAYA
    DOÇ. DR. SABİRE YERLİKAYA
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Et Teknolojisi
    Gıda Mikrobiyolojisi
    • +90 (338) 226 20 00 (5026) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • NİZAM MUSTAFA NİZAMLIOĞLU
    DOÇ. DR. NİZAM MUSTAFA NİZAMLIOĞLU
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Meyve ve Sebze Teknolojisi
    Gıda Kimyası
    Gıda Teknolojileri
    • +90 (338) 226 20 00 (5452) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • MEHMET KOYUNCU
    DR. ÖĞR. ÜYESİ MEHMET KOYUNCU
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Tahıl Teknolojisi
    Gıda Teknolojileri
    Gıda Bilimi
    • +90 (338) 226 20 00 (5014) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
    • +90 (338) 226 20 00 (5014) - BÖLÜM BAŞKANI YARDIMCISI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • SÜMEYRA SULTAN TİSKE İNAN
    DR. ÖĞR. ÜYESİ SÜMEYRA SULTAN TİSKE İNAN
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Et Teknolojisi
    Gıda Teknolojileri
    Gıda Güvenliği
    • +90 (338) 226 20 00 (5015) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • EVRİM BURCU UNCU KİRTİŞ
    DR. ÖĞR. ÜYESİ EVRİM BURCU UNCU KİRTİŞ
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Meyve ve Sebze Teknolojisi
    Gıda Kimyası
    • +90 (338) 226 20 00 (5451) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • HÜLYA ŞEN ARSLAN
    DR. ÖĞR. ÜYESİ HÜLYA ŞEN ARSLAN
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Fonksiyonel Gıdalar
    Gıda Kimyası
    Gıda Güvenliği
    • +90 (338) 226 20 00 (5453) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • FUAT GÖKBEL
    ARŞ. GÖR. DR. FUAT GÖKBEL
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
    Gıda Biyoteknolojisi
    • +90 (338) 226 20 00 (5007) - ARŞ. GÖR. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
  • FARUK DOĞAN
    ARŞ. GÖR. FARUK DOĞAN
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Temel İşlemler
    Gıda Teknolojileri
    • +90 (338) 226 20 00 (5009) - ARŞ. GÖR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı