MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
HAKKIMIZDA
Tarihçe-Tanıtım
Misyon-Vizyon
YÖNETİM
Dekanlık
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
PERSONEL
İDARİ PERSONEL
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
BİYOMÜHENDİSLİK AKADEMİK PERSONELİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
BÖLÜMLER
İnşaat Mühendisliği
Gıda Mühendisliği
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Makine Mühendisliği
Bilgisayar Mühendisliği
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
Enerji Sistemleri Mühendisliği
Biyomühendislik
ÖĞRENCİ
Yönetmelik-Yönergeler
Erasmus
Mevlana
Farabi
Akademik Takvim
Ders İçerikleri
Mühendislik Fakültesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Uygulama İlkeleri
Staj İşlemleri
FORMLAR
Danışman Mezuniyet Onay Formu
Kalite Formları
Akademik Personel Geçici Görevlendirme Onay Formu
Yurt Dışı Görevlendirme Dönüş Raporu Formu
AKADEMİK KALİTE
Program Öz Değerlendirme Raporları
Fakülte Kalite Komisyonu
ÇİFT ANADAL/YAN DAL
ALT MEZUN BİRLİĞİ
FAKÜLTEMİZ ALT MEZUN BİRLİĞİ
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
İLETİŞİM
Mühendislik Fakültesi
EN
KMÜ
HAKKIMIZDA
Tarihçe-Tanıtım
Misyon-Vizyon
YÖNETİM
Dekanlık
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
PERSONEL
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
BİYOMÜHENDİSLİK AKADEMİK PERSONELİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ AKADEMİK PERSONELİ
İDARİ PERSONEL
BÖLÜMLER
Bilgisayar Mühendisliği
Biyomühendislik
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Enerji Sistemleri Mühendisliği
Gıda Mühendisliği
İnşaat Mühendisliği
Makine Mühendisliği
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği
ÖĞRENCİ
Mühendislik Fakültesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Uygulama İlkeleri
Akademik Takvim
Yönetmelik-Yönergeler
Ders İçerikleri
Erasmus
Farabi
Mevlana
Staj İşlemleri
FORMLAR
Kalite Formları
Danışman Mezuniyet Onay Formu
Akademik Personel Geçici Görevlendirme Onay Formu
Yurt Dışı Görevlendirme Dönüş Raporu Formu
AKADEMİK KALİTE
Fakülte Kalite Komisyonu
Program Öz Değerlendirme Raporları
ÇİFT ANADAL/YAN DAL
ALT MEZUN BİRLİĞİ
FAKÜLTEMİZ ALT MEZUN BİRLİĞİ
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
İLETİŞİM
Mühendislik Fakültesi
Akademisyenlerimiz
Anasayfa
Yönetim
Akademisyen Listesi
Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
PROF. DR.
ABDULVAHİT SAYASLAN
sayaslan@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Tahıl Teknolojisi
+90 (338) 226 20 00 (5006) - PROF. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
+90 (338) 226 20 00 (2206) - BÖLÜM BAŞKANI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
PROF. DR.
DİDEM SUTAY
didemkocabas@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Kimya Mühendisliği
Biyoteknoloji
+90 (338) 226 20 00 (5008) - PROF. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
PROF. DR.
YALÇIN COŞKUNER
yalcincoskuner@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
Tahıl Teknolojisi
Meyve ve Sebze Teknolojisi
+90 (338) 226 20 00 (5012) - PROF. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
DOÇ. DR.
MEHMET ONURHAN GÜCÜŞ
onurgucus@kmu.edu.tr
Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı
Orman Endüstri Mühendisliği
Lif ve Kağıt Teknolojisi
Orman Ürünleri Kimyası ve Teknolojisi
+90 (338) 226 20 00 (5111) - Koordinatör Yardımcısı - Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü
+90 (338) 226 20 00 (5111) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
DOÇ. DR.
NAZLI ŞAHİN
nsahin@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Tahıl Teknolojisi
+90 (338) 226 20 00 (5010) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
DOÇ. DR.
SABİRE YERLİKAYA
sabirebattal@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Et Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
+90 (338) 226 20 00 (5026) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
DOÇ. DR.
NİZAM MUSTAFA NİZAMLIOĞLU
munizam@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Gıda Kimyası
Gıda Teknolojileri
+90 (338) 226 20 00 (5452) - DOÇENT DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
DR. ÖĞR. ÜYESİ
MEHMET KOYUNCU
mkoyuncu@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Tahıl Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Gıda Bilimi
+90 (338) 226 20 00 (5014) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
+90 (338) 226 20 00 (5014) - BÖLÜM BAŞKANI YARDIMCISI - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
DR. ÖĞR. ÜYESİ
SÜMEYRA SULTAN TİSKE İNAN
stiske@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Gıda Güvenliği
+90 (338) 226 20 00 (5015) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
DR. ÖĞR. ÜYESİ
EVRİM BURCU UNCU KİRTİŞ
ebuncu@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Gıda Kimyası
+90 (338) 226 20 00 (5451) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
DR. ÖĞR. ÜYESİ
HÜLYA ŞEN ARSLAN
hsenarslan@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Kimyası
Gıda Güvenliği
+90 (338) 226 20 00 (5453) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
ARŞ. GÖR. DR.
FUAT GÖKBEL
fgkbel@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
+90 (338) 226 20 00 (5007) - ARŞ. GÖR. DR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
ARŞ. GÖR.
FARUK DOĞAN
fdogan@kmu.edu.tr
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Temel İşlemler
Gıda Teknolojileri
+90 (338) 226 20 00 (5009) - ARŞ. GÖR. - Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanlığı
2024-2025 BAHAR DERS PROGRAMI
AKADEMİK DANIŞMAN
DERS İÇERİKLERİ
MEVZUAT BİLGİ SİSTEMİ
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI DÖKÜMAN PAYLAŞIM SİSTEMİ
BİZE YAZIN