KMU Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde sürdürülen Endüstriyel Hizmetler ile ilgili prosedür aşağıda verilmiştir.
KMU Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde analizler, Döner Sermaye yoluyla yapılmaktadır. Analizlerle ilgili bilgi almak için bölümümüzle irtibat kurabilirsiniz;
Bölüm Analiz Hizmetleri Komisyonu:
Dr. Öğr. Ü. Mehmet Onurhan GÜCÜŞ: onurgucus@kmu.edu.tr, Telefon: 0338-226 2000/ 5111
Arş. Gör. Nazlı ŞAHİN: nsahin@kmu.edu.tr, Telefon: 0338-226 2000/ 5013
Arş. Gör. Fuat GÖKBEL: fgkbel@kmu.edu.tr, Telefon: 0338-226 2000/ 5007
Arş. Gör. Faruk DOĞAN: fdogan@kmu.edu.tr Telefon: 0338-226 2000/ 5009 / 4952
Arş. Gör. Hülya ŞEN ARSLAN hsenarslan@kmu.edu.tr, Telefon: 0338-226 2000/ 5453
ENDÜSTRİYEL HİZMET (ANALİZ HİZMETİ) TALEP PROSEDÜRÜ
Numune gönderilmeden önce, “Hizmet Fiyatı Talep Formu” doldurularak Gıda Mühendisliği Bölümü’ne iletilmelidir.
Talep edilen analizlere ilişkin yapılacak ücretlendirme firma tarafından kabul edildiği taktirde, “Analiz Talep Formu” eksiksiz/hatasız şekilde doldurularak imzalandıktan* sonra, analiz ücretinin yatırıldığını gösterir dekont ve analiz edilmesi istenen numuneyle birlikte “KMU Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’ne gönderilmelidir.
*Analiz istek formu mavi kalemle imzalanır. İmzaları olmayan form işleme alınmaz.
İLETİŞİM
fgkbel@kmu.edu.tr
Gıda Mühendisliği Bölümü Adresi:
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Bölümü
Yunus Emre Yerleşkesi, 70100
Merkez/KARAMAN
Banka Bilgileri:
KMÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün Banka Hesap Numarası aşağıda verildiği gibidir.
KMÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
TR64 0001 2001 3090 0005 1000 34
Türkiye Halk Bankası A.Ş. Sanayi Sitesi Şubesi / Karaman
RAPOR TESLİM PROSEDÜRÜ