KARAMANOĞLU MEHMETBEY
ÜNİVERSİTESİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi

KMÜ Edebiyat Fakültesi Dergisi (EFAD) Makale Kabulüne Devam Ediyor

KMÜ Edebiyat Fakültesi Dergisi'nin (EFAD) yeni sayısının haziran ayı içerisinde yayımlanması planlanmaktadır.

Edebiyat Fakültesi Dergisi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin yayın organı olup 2018 yılından bu yana yayın hayatındadır.

Edebiyat Fakültesi Dergisi, sosyal ve beşeri bilimler alanında son gelişme ve yenilikleri yansıtan, bilimsel konu ve sorunları irdeleyen ve bu konularda çözüm önerileri getiren özgün, ulusal ve uluslararası araştırma makalelerini kabul eden hakemli, akademik bir dergi olup haziran ve aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez yayımlanmaktadır.

EFAD; Türk Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Arap Dili ve Edebiyatı, Alman Dili ve Edebiyatı, Çin Dili ve Edebiyatı, Fars Dili ve Edebiyatı, Rus Dili ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanlık, Tarih, Coğrafya, Sanat Tarihi, Arkeoloji, Antropoloji, Felsefe, Psikoloji ve Sosyoloji alanlarında kaleme alınmış bilimsel makalelere yer verecektir.

Önceki sayılarına  http://dergipark.gov.tr/efad adresinden ulaşabileceğiniz derginin yayın ilkeleri ve yayın süreciyle ilgili ayrıntılı bilgi www.kmu.edu.tr/efad web sayfasında yer almaktadır.