Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Akademisyenlerimiz

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • İSMET KAYA
    PROF. DR. İSMET KAYA
    Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
    Turizm
    Turizm İşletmeciliği
    Gastronomi
    Otel İşletmeciliği
    • +90 (338) 226 20 00 (5442) - PROF. DR. - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • KÜBRA AKTAŞ
    DR. ÖĞR. ÜYESİ KÜBRA AKTAŞ
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Tahıl Teknolojisi
    • +90 (338) 226 20 00 (5443) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • +90 (338) 226 20 00 (5443) - BÖLÜM BAŞKANI - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • MERVE ÖZBAY
    DR. ÖĞR. ÜYESİ MERVE ÖZBAY
    Mühendislik Temel Alanı
    Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    Gıda Biyoteknolojisi
    Gıda Kimyası
    Gıda ve Beslenme Bilimi
    • +90 (338) 226 20 00 (5724) - DR. ÖĞRETİM ÜYESİ - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • SERKAN SEMİNT
    ARŞ. GÖR. SERKAN SEMİNT
    Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
    Turizm
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    Turizm İşletmeciliği
    • +90 (338) 226 20 00 (5727) - ARŞ. GÖR. - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • MUSTAFA AKTURFAN
    ÖĞR. GÖR. MUSTAFA AKTURFAN
    Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
    Turizm
    Gastronomi
    Turizm İşletmeciliği
    Sürdürülebilir Turizm
    • +90 (338) 226 20 00 (5725) - ÖĞR. GÖR. - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • FURKAN DURSUN
    ÖĞR. GÖR. FURKAN DURSUN
    Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
    Turizm
    Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    • +90 (338) 226 20 00 (5722) - ÖĞR. GÖR. - Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü