Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
BÖLÜM HAKKINDA
BÖLÜM TARİHÇESİ
BÖLÜM VİZYONU
BÖLÜM MİSYONU
BÖLÜM BAŞKANINDAN
ORGANİZASYON ŞEMASI
KOMİSYONLAR
AKADEMİK PERSONEL
EĞİTİM
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
DERS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
STAJ HAKKINDA
İŞ BAŞI EĞİTİMİ
GALERİ
FORMLAR VE DİLEKÇELER
İLETİŞİM
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
EN
BÖLÜM HAKKINDA
BÖLÜM TARİHÇESİ
BÖLÜM VİZYONU
BÖLÜM MİSYONU
BÖLÜM BAŞKANINDAN
ORGANİZASYON ŞEMASI
KOMİSYONLAR
AKADEMİK PERSONEL
EĞİTİM
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
DERS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
STAJ HAKKINDA
İŞ BAŞI EĞİTİMİ
GALERİ
FORMLAR VE DİLEKÇELER
İLETİŞİM
01
DUYURULAR
12
Kasım
Uygulamalı Bilimer Bakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi İşbaşı Eğitimi Takvimi
12 Kasım 2024 Salı
5
Kasım
Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri
5 Kasım 2024 Salı
1
Kasım
2024-2025 Güz Yarı Yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü "Vize Sınav" Programı
1 Kasım 2024 Cuma
Tüm Duyuruları Gör
HABERLER
Detayları Görün...
20 Kasım 2024 Çarşamba
Profesyonel Bıçak Eğitimi (Pirge)
Detayları Görün...
15 Kasım 2024 Cuma
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kurul Toplantısı
Tüm Haberleri Gör