Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
BÖLÜM HAKKINDA
BÖLÜM TARİHÇESİ
BÖLÜM VİZYONU
BÖLÜM MİSYONU
BÖLÜM BAŞKANINDAN
ORGANİZASYON ŞEMASI
KOMİSYONLAR
AKADEMİK PERSONEL
EĞİTİM
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
DERS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
STAJ HAKKINDA
İŞ BAŞI EĞİTİMİ
GALERİ
FORMLAR VE DİLEKÇELER
İLETİŞİM
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
EN
KMÜ
BÖLÜM HAKKINDA
BÖLÜM TARİHÇESİ
BÖLÜM VİZYONU
BÖLÜM MİSYONU
BÖLÜM BAŞKANINDAN
ORGANİZASYON ŞEMASI
KOMİSYONLAR
AKADEMİK PERSONEL
EĞİTİM
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
DERS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
STAJ HAKKINDA
İŞ BAŞI EĞİTİMİ
GALERİ
FORMLAR VE DİLEKÇELER
İLETİŞİM
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Tüm Haberler
Anasayfa
Haber
Tüm Haberler
21. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde Gümüş Madalya...
23.12.2024
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ve Karaman Gastronomisi Hatuniye MTAL’de Tanıtıldı
17.12.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Sevgi Evlerinde...
29.11.2024
Dr. Öğr. Üyesi Ali ŞEN hocamızın Mutfak Uygulamaları dersi kapsamında 4. sınıf öğrencilerine "KAPALI KUTU" uygulaması gerçekleştirildi.
28.11.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından öğretmenler günü tadım etkinliği düzenlenmiştir.
28.11.2024
Profesyonel Bıçak Eğitimi (Pirge)
20.11.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kurul Toplantısı
15.11.2024