Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
BÖLÜM HAKKINDA
BÖLÜM TARİHÇESİ
BÖLÜM VİZYONU
BÖLÜM MİSYONU
BÖLÜM BAŞKANINDAN
ORGANİZASYON ŞEMASI
KOMİSYONLAR
AKADEMİK PERSONEL
EĞİTİM
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
DERS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
STAJ HAKKINDA
İŞ BAŞI EĞİTİMİ
GALERİ
AKADEMİK KALİTE
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
DEĞERLENDİRME TAKIMI
KOMİSYONLAR
PROGRAM ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
DERS VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
FORMLAR VE DİLEKÇELER
İLETİŞİM
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
EN
KMÜ
BÖLÜM HAKKINDA
BÖLÜM TARİHÇESİ
BÖLÜM VİZYONU
BÖLÜM MİSYONU
BÖLÜM BAŞKANINDAN
ORGANİZASYON ŞEMASI
KOMİSYONLAR
AKADEMİK PERSONEL
EĞİTİM
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
DERS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
STAJ HAKKINDA
İŞ BAŞI EĞİTİMİ
GALERİ
AKADEMİK KALİTE
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
DERS VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
KOMİSYONLAR
DEĞERLENDİRME TAKIMI
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
PROGRAM ÇIKTILARI
FORMLAR VE DİLEKÇELER
İLETİŞİM
Anasayfa
Haber
Tüm Haberler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
2.12.2025
Gastronomi Öğrencilerinden Işıkoğulları Pastanesine Uygulamalı Teknik Gezi
1.12.2025
Mezunumuz Betül TAŞER Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Olarak Atandı...
25.11.2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri ve Minik Aşçılar Mutfakta
21.10.2025
Gastronomi Öğrencimiz Gürkan Çağrı Ceviz, MasterChef 2025 İlk Turunu Başarıyla Geçti
27.06.2025
Türk Mutfağı Haftası Kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Etkinlik Düzenledi...
28.05.2025
60+ Yaşam Boyu Öğrenme Akademisi Mutfakta
13.05.2025
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Öğrencisinin TÜBİTAK 2209-A Projesi Kabul Edildi
9.04.2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri İçin Kariyer Günü Etkinliği Düzenlendi
8.04.2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinden Hibiskus Şerbeti İkramı.
6.03.2025
21. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde Gümüş Madalya...
23.12.2024
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ve Karaman Gastronomisi Hatuniye MTAL’de Tanıtıldı
17.12.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Sevgi Evlerinde...
29.11.2024
Dr. Öğr. Üyesi Ali ŞEN hocamızın Mutfak Uygulamaları dersi kapsamında 4. sınıf öğrencilerine "KAPALI KUTU" uygulaması gerçekleştirildi.
28.11.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından öğretmenler günü tadım etkinliği düzenlenmiştir.
28.11.2024
Profesyonel Bıçak Eğitimi (Pirge)
20.11.2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Kurul Toplantısı
15.11.2024