Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Programı Öğrencisinin TÜBİTAK 2209-A Projesi Kabul Edildi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Öğrencisinin TÜBİTAK 2209-A Projesi Kabul Edildi

 

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencisi İlayda BAYLAN’ın, Dr. Öğr. Üyesi Ali ŞEN danışmanlığında hazırlamış olduğu 2209-A TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projeleri Destekleme Programı başvurusu kabul edilmiştir.

İlayda BAYLAN’ın proje önerisi, TÜBİTAK tarafından değerlendirilerek kabul almış ve üniversitemizin bilimsel başarılarına önemli bir katkı sağlamıştır. Bu başarı, aynı zamanda KMÜ'nün eğitimdeki kalitesini ve öğrencilerinin bilimsel araştırmalara olan katkılarını da gözler önüne sermektedir.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi olarak, İlayda BAYLAN’ı ve danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ali ŞEN’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Üniversitemiz, her zaman bilimsel gelişime katkıda bulunmaya ve öğrencilerini desteklemeye devam edecektir.

 

 

 

Okunma Sayısı: 27