Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
BÖLÜM HAKKINDA
BÖLÜM TARİHÇESİ
BÖLÜM VİZYONU
BÖLÜM MİSYONU
BÖLÜM BAŞKANINDAN
ORGANİZASYON ŞEMASI
KOMİSYONLAR
AKADEMİK PERSONEL
EĞİTİM
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
DERS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
STAJ HAKKINDA
İŞ BAŞI EĞİTİMİ
GALERİ
FORMLAR VE DİLEKÇELER
İLETİŞİM
AKADEMİK KALİTE
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
DEĞERLENDİRME TAKIMI
KOMİSYONLAR
PROGRAM ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
DERS VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
EN
KMÜ
BÖLÜM HAKKINDA
BÖLÜM TARİHÇESİ
BÖLÜM VİZYONU
BÖLÜM MİSYONU
BÖLÜM BAŞKANINDAN
ORGANİZASYON ŞEMASI
KOMİSYONLAR
AKADEMİK PERSONEL
EĞİTİM
LİSANS
YÜKSEK LİSANS
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
DERS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
STAJ HAKKINDA
İŞ BAŞI EĞİTİMİ
GALERİ
FORMLAR VE DİLEKÇELER
İLETİŞİM
AKADEMİK KALİTE
ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
DERS VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
KOMİSYONLAR
DEĞERLENDİRME TAKIMI
PAYDAŞ DANIŞMA KURULU
PROGRAM ÇIKTILARI
Anasayfa
Menü
DERS PROGRAMLARI
2024-2025 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ders Programı
Tıklayınız
2025-2026 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ders Programı
Tıklayınız