19.11.2024 tarihinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ali ŞEN’nin, daveti üzerine Kurumsal Eğitim Uzmanı Sayın Fırat ERBİL, tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm öğrencilerine “Profesyonel Bıçak Eğitimi” konulu seminer verildi.
Kurumsal Eğitim Uzmanı Sayın Fırat ERBİL’in, seminerde bıçak kullanımının sadece bir teknik mesele olmadığını, aynı zamanda disiplin, özen ve güvenlik açısından bir yaşam felsefesi olduğunu vurgulayan anlatımı, katılımcılara ilham verdi. Eğitimde paylaştığı pratik bilgiler ve değerli ipuçları, yalnızca meslek hayatı değil, günlük yaşanma da ışık tutacak nitelikteydi. Kurumsal Eğitim Uzmanı Sayın Fırat ERBİL’in, alanındaki derin bilgi birikimi ve engin deneyimiyle rehberlik ettiği için katılımcılar memnun oldular.
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları hocaları ve öğrencileri adına “Profesyonel Bıçak Eğitimi” semineri için Kurumsal Eğitim Uzmanı Sayın Fırat ERBİL’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.