Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Ermenek Meslek Yüksekokulu

Teknik İmkanlar

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Ermenek Meslek Yüksekokulumuz 54.787 m2’lik yerleşke alanı içerisinde 5 katlı toplam 4.462,50 m2’lik kapalı alanda hizmet vermektedir.

Yüksekokulumuz bünyesinde 22 adet  derslik bulunmaktadır. 2 adet 120 kişi kapasiteli yansıtım cihazı ile donatılan derslik mevcuttur.

2 adet 50 kullanıcılı olmak üzere toplam 100 kullanıcılı 2 adet bilgisayar laboratuarı ve tam donanımlı bilgi işlem ve sistem odası mevcuttur. Bütün bilgisayar laboratuarlarında internet bağlantısı bulunmakta ve yansıtım cihazı ile ders yapılmaktadır.

1 adet 40 kullanıcılı ve malzemeleri ile eğitim-öğretim yapılan elektrik; 1 adet Elektrik-Elektronik laboratuarımız mevcuttur.

120 kişi kapasiteli, hem gündüz hem gece kullanılabilecek yansıtım cihazı ile donatılan modern bir konferans salonumuz bulunmaktadır.

Yüksekokulumuz bünyesinde idari kısımlar, bürolar, öğrenci işleri başta olmak üzere kablolu ve kablosuz internet erişimi mevcuttur.

Ayrıca Yüksekokulumuz yerleşkesi içerisinde laboratuar ve atölye binası olarak kullanılmak üzere 1 adet ek hizmet binası bulunmaktadır..