SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

Sosyal Bilimler Enstitüsü

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Sosyal Bilimler Enstitüsü

MÜDÜRÜN MESAJI

Sevgili öğrencilerimiz,

2007 yılında kurulan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nin bir parçası olan Sosyal Bilimler Enstitüsü, 22 anabilim dalı altında faaliyet gösteren 57 bilim dalının yürüttüğü 57 program ile 1700’ü aşkın öğrenciye yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim fırsatı sunmaktadır. 200’ü aşkın öğretim elemanını binlerce öğrenciyle buluşturan Enstitü’de, öğrencilerimizin akademik gelişimine yönelik kaliteli bir eğitim verilmektedir.

Enstitümüz, disiplinler arası çalışmaları teşvik eden, ülke ve dünya sorunlarına uygulanabilir çözümler üreten bireyler yetiştirmeyi hedefleyen, eğitimin yaşam boyu devam eden bir süreç olduğu düşüncesini içselleştirmiş bir kurumdur.

Küreselleşmenin, dijitalleşmenin ve teknolojik ilerlemelerin sunduğu fırsatların ve oluşturduğu tehditlerin farkında olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini ortaya çıkan değişimler çerçevesinde sürekli gözden geçiren Enstitümüz, sizlere kendinizi geliştirecek bir ortam sunmaktadır. Dileğim Enstitü çatısı altında geçireceğiniz yılların sizleri her anlamda ileri taşımasıdır.

 

Yolunuz açık olsun.

 

Prof. Dr. Alaattin UCA