2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı, Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları Yüz Yüze Yapılacaktır.

Sevgili öğrencilerimiz,

Her ne kadar olumsuz hava koşulları devam etse de, 2021-2022 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılı bütünleme sınavları yüz yüze yapılacaktır.

Yunus Emre Yerleşkesinde (KMÜ Merkez Yerleşke) sınava girecek öğrencilerden ulaşım sorunu yaşayan öğrencilerimiz, sınav tarih ve saatinden önce üniversitemiz Kazım Karabekir MYO, Ermenek MYO, Yüksekokul sekreterliklerine ulaşmaları halinde ilan edilen sınav tarihinde Kazım Karabekir MYO, Ermenek MYO’nda  sınava alınacaktır.

Bulundukları KYK yurtlarından üniversitemiz merkez yerleşkesine ulaşım sorunu yaşayanlar için, üniversitemiz tarafından yurtlardan yerleşkemize saat başı servis imkânı sağlanacaktır. Ulaşılmaması durumunda 0338 226 22 27 numaradan iletişime geçebilirsiniz.