Tübitak Teydeb Destekleri Bilgilendirme Semineri

06 Haziran 2024 tarihinde saat 14.00’da Karaman Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda TÜBİTAK-TEYDEB Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk SELEK tarafından “TÜBİTAK TEYDEB Destekleri Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirilecektir.

Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB), ülkemiz özel sektör kuruluşlarının araştırma-teknoloji geliştirme ve yenilik faaliyetlerini desteklemek ve bu yolla Türk sanayisinin araştırma-teknoloji geliştirme yeteneğinin, yenilikçilik kültürünün ve rekabet gücünün artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla, proje esaslı Ar-Ge faaliyetlerini desteklemektedir.

TÜBİTAK TEYDEB bünyesinde altı Teknoloji Grubu ve bir Destek Grubu bulunmaktadır.

Bilişim Teknolojileri Grubu (BİLTEG); Biyoteknoloji, Tarım, Çevre ve Gıda Teknolojileri Grubu (BİYOTEG); Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Grubu (ELOTEG); Malzeme, Metalurji ve Kimya Teknolojileri Grubu (METATEG); Makina İmalat Teknolojileri Grubu (MAKİTEG); Ulaştırma, Savunma, Enerji ve Tekstil Teknolojileri Grubu (USETEG); Teknoloji Transfer Mekanizmaları Destekleme Grubu (TEMEG).

TÜBİTAK TEYDEB AR-GE DESTEK PROGRAMLARI

• 1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
  • 1503 TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme Programı
  • 1505 TÜBİTAK Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
  • 1507 TÜBİTAK KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
  • 1509 TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
  • 1511 TÜBİTAK Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Projeleri Destekleme Programı
  • 1512 TÜBİTAK Bireysel Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
  • 1513 TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı

Konuşmacı: Dr. Hasan Selçuk SELEK, TÜBİTAK-TEYDEB Başkan Yrd.

Tarih: 06.06.2024

Yer: Karaman Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu