ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

2021 YKS YENİ KAYIT İŞLEMLERİ

*ELEKTRONİK KAYIT;

YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların ‘Elektronik kayıtları’ 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı/Üniversite E-Kayıt) adresinden adayın e-devlet şifresi ile yapılabilecektir.

Not: E-Devlet sistemi üzerinden online kayıt yaptıran öğrencilerimiz yine e-devlet üzerinden kayıt belgelerini alabilirler. E-kayıt yapan öğrencilerimizin, kayıt için tekrar üniversitemize gelmesine gerek yoktur.

*SBMYO Özel Güvenlik ve Koruma programı istenen belgeler için kılavuza bakınız.

*YÜZYÜZE KAYIT;

E-Devlet sistemi üzerinden online kayıt işlemini yapamayan öğrencilerimizin kayıtları, 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (Merkez/KARAMAN) aşağıda belirtilen belgelerle şahsen başvurmaları halinde yapılacaktır.

'2021 YKS Yeni Kayıt' işlemleri için detaylı bilgi yukarıda yer alan '2021 YKS Yeni Kayıt' menüsünde ve aşağıda yer alan kılavuzda verilmiştir.

*Kayıt işlemlerinden önce tüm detaylar için kılavuzu okuyunuz. Kılavuz için tıklayınız.

*KYK Yurt başvuruları için Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü web sayfasında yer alacak duyuruları takip ediniz.