ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi/ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Dilek_Sikayet_Oneri_Verileri

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Dilek, Şikâyet ve Öneri Değerlendirme Prosedürüne uygun olarak 01 Ocak-31 Aralık 2018 tarih aralığında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görev alanına giren konulara ait toplam 170 adet başvuru yapılmış olup, tamamı değerlendirmeye alınmış ve başvuranlara geri dönüş yapılmıştır.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Dilek, Şikâyet ve Öneri Değerlendirme Prosedürüne uygun olarak 01 Ocak-31 Aralık 2019 tarih aralığında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görev alanına giren konulara ait toplam 105 adet başvuru yapılmış olup, tamamı değerlendirmeye alınmış ve başvuranlara geri dönüş yapılmıştır.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Dilek, Şikâyet ve Öneri Değerlendirme Prosedürüne uygun olarak 01 Ocak-31 Aralık 2020 tarih aralığında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görev alanına giren konulara ait toplam 41 adet başvuru yapılmış olup, tamamı değerlendirmeye alınmış ve başvuranlara geri dönüş yapılmıştır.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Dilek, Şikâyet ve Öneri Değerlendirme Prosedürüne uygun olarak 01 Ocak-31 Aralık 2021 tarih aralığında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görev alanına giren konulara ait toplam 78 adet başvuru yapılmış olup, tamamı değerlendirmeye alınmış ve başvuranlara geri dönüş yapılmıştır.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Dilek, Şikâyet ve Öneri Değerlendirme Prosedürüne uygun olarak 01 Ocak-31 Aralık 2022 tarih aralığında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görev alanına giren konulara ait toplam 64 adet başvuru yapılmış olup, tamamı değerlendirmeye alınmış ve başvuranlara geri dönüş yapılmıştır.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Dilek, Şikâyet ve Öneri Değerlendirme Prosedürüne uygun olarak 01 Ocak-31 Aralık 2023 tarih aralığında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görev alanına giren konulara ait toplam 136 adet başvuru yapılmış olup, tamamı değerlendirmeye alınmış ve başvuranlara geri dönüş yapılmıştır.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Dilek, Şikâyet ve Öneri Değerlendirme Prosedürüne uygun olarak 01 Ocak-31 Aralık 2024 tarih aralığında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görev alanına giren konulara ait toplam ...... adet başvuru yapılmış olup, tamamı değerlendirmeye alınmış ve başvuranlara geri dönüş yapılmıştır.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Dilek, Şikâyet ve Öneri Değerlendirme Prosedürüne uygun olarak 01 Ocak-31 Aralık 2025 tarih aralığında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı görev alanına giren konulara ait toplam ...... adet başvuru yapılmış olup, tamamı değerlendirmeye alınmış ve başvuranlara geri dönüş yapılmıştır.