ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

1. Üniversitemiz 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı YARIYIL SONU/BÜTÜNLEME/ÜÇ DERS sınavları sürecinde COVID-19 pozitif veya temaslı olan öğrencilerimiz, sınav günü ve saatinde kendi Fakülteleri / Yüksekokulları / Meslek Yüksekokullarında COVID-19 tedbirleri kapsamında ayrı bir salonda sınava alınacaktır.

1. Sınav günü kapılardan Üniversite yerleşkesine giriş yapan tüm öğrenciler HES Kodu kontrolü imkânı olsun ya da olmasın doğrudan Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu girişlerine yönlendirilecektir. (Öğrencilerimizin kendi Fakülteleri / Yüksekokulları/ Meslek Yüksekokullarına geldiklerinde durumlarını sekreterliklere bildirmeleri gerekmektedir.)

1. Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu sekreterleri Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) üzerinden ilgili öğrencilerin durumlarını kontrol ederek COVID-19 pozitif veya temaslı olan öğrencilerimizi COVID-19 tedbirlerine uygun şekilde ayrı bir sınıfta sınava alacaktır.

Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.