Gıda İşleme Bölümü

  • TEKNİK BİLİMLER MYO
  • PROGRAMLAR
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
  • PERSONEL
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • ÖĞRENCİ
    • AKADEMİK TAKVİM
    • ÖN LİSANS EĞİTİMİ DERS İÇERİKLERİ
    • YÖKATLAS
    • DERS PROGRAMLARI
  • MEVZUAT
    • MEVZUAT
    • MEYOK MEVZUAT
    • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ
    • YÜKSEKÖĞRETİMDE UYGULAMALI EĞİTİMLER ÇERÇEVE YÖNETMELİĞİ
  • ETKİNLİKLER
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ VE DANIŞMA KURULU
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI KOMİSYONLAR
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÇIKTILARI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
  • İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ (3+1)
    • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM
  • İLETİŞİM
    • İLETİŞİM

Gıda İşleme Bölümü

KMÜ
  • TEKNİK BİLİMLER MYO
  • PROGRAMLAR
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI
  • PERSONEL
    • AKADEMİK PERSONEL
    • İDARİ PERSONEL
  • ÖĞRENCİ
    • DERS PROGRAMLARI
    • YÖKATLAS
    • ÖN LİSANS EĞİTİMİ DERS İÇERİKLERİ
    • AKADEMİK TAKVİM
  • MEVZUAT
    • MEVZUAT
    • MEYOK MEVZUAT
    • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ
    • YÜKSEKÖĞRETİMDE UYGULAMALI EĞİTİMLER ÇERÇEVE YÖNETMELİĞİ
  • ETKİNLİKLER
  • AKADEMİK KALİTE
    • PAYDAŞ VE DANIŞMA KURULU
    • ÖZ DEĞERLENDİRME RAPORLARI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI DEĞERLENDİRME TAKIMI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI KOMİSYONLAR
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÇIKTILARI
    • GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI PROGRAM ÖĞRETİM AMAÇLARI
    • DERSLER VE ÖĞRENME ÇIKTILARI
  • İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ (3+1)
    • İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM
  • İLETİŞİM
    • İLETİŞİM
  1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Tüm Haberler
Etkinlik Resmi

Ogrencilerimize TUBITAK 2209A eğitimi verildi

28.03.2025
Etkinlik Resmi

İşletmede Eğitim Programı kapsamında Duru Bulgur Ziyareti

25.03.2025
Etkinlik Resmi

Gıda İşleme Bölümü İşletmede Eğitim kapsamında fabrikalara ziyaret gerçekleştirmiştir.

25.03.2025
Etkinlik Resmi

Gıda İşleme Bölümü İşletmede Eğitim kapsamında fabrikalara ziyaret gerçekleştirmiştir.

25.03.2025
Etkinlik Resmi

Gıda İşleme Bölümü İşletmede Eğitim kapsamında fabrikalara ziyaret gerçekleştirmiştir.

25.03.2025
Etkinlik Resmi

Gıda İşleme Bölümü İşletmede Eğitim kapsamında fabrikalara ziyaret gerçekleştirmiştir.

25.03.2025
Etkinlik Resmi

Gıda İşleme Bölümü İşletmede Eğitim kapsamında fabrikalara ziyaret gerçekleştirmiştir.

25.03.2025
Etkinlik Resmi

Öğretim Elemanımzın Q2 dergide makalesi yayınlandı.

20.03.2025
Etkinlik Resmi

Bölümümüz Öğretim Elemanlarına Teşekkür Plaketi

20.03.2025
Etkinlik Resmi

Akademisyenler Bir İlke İmza Attı

10.03.2025
Etkinlik Resmi

Öğrencilere Yönelik İftar Programı

10.03.2025
Etkinlik Resmi

Gıda İşleme Bölümünden AK GIDA'ya ziyaret

23.01.2025
Etkinlik Resmi

Gıda İşleme Bölümünün Hazal Bisküvi Ziyareti

20.01.2025
Etkinlik Resmi

Öğretim Elemanımızın makale çalışması Q1 dergide.

20.01.2025
Etkinlik Resmi

Bölüm Öğrencilerimiz Çiğ Köfte Etkinliği Düzenledi.

10.01.2025
Etkinlik Resmi

Okulumuzun Elif Makine ve Toprakçılar Makine Ziyareti

26.12.2024
Etkinlik Resmi

Okulumuz Konya Gıda ve Tarım Üniversitesinde

24.12.2024
Etkinlik Resmi

Menü Planlama Eğitim Etkinliği

17.12.2024
Etkinlik Resmi

Öğrenci Proje çalışması SCI lı dergide

19.12.2024

Gıda İşleme Bölümü

+90 (338) 226 20 00
+90 (338) 226 20 23

kmu.rektorluk@hs01.kep.tr

Harita

Sosyal Medya

  • Facebook
  • İnstagram
  • Twitter
  • Youtube
Yunus Emre Yerleşkesi / KARAMAN

Copyright2022-2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı